Shop til you drop

4 years ago

SHOP TIL YOU DROP

Här var det tyst. Mycket jobb, barn och shopping har stulit min tid. Här kommer en liten del av det som har inhandlats.

Mockaskjortan kommer från Our Legacy. Stl 44 sitter bra. Jag dör på den. Den är fan helt perfekt.

SHOP TIL YOU DROP
SHOP TIL YOU DROP

Världens skönaste skor.

SHOP TIL YOU DROP

En lampa.

SHOP TIL YOU DROP

En vas och tallrikar i det tunnaste glaset. 10 kr styck. Högt och lågt, så jobbar jag.

Just nu är jag hemma själv och packar för både mig och barnen. Imorgon åker jag till Berlin i 3 dagar för jobb sen Munchen 1 dag sen hem. Barnen ska vara hos min fantastiska mamma som alltid ställer upp när det krisar. Inte helt lätt att få ihop livet. Status annars kring familjesituationen är att vi fortfarande bor ihop men alla papper är inskickade. Lite märkligt. Måste nog smälta lite mer… Jag hoppas på en större förändring till hösten. Vi ligger lågt i sommar och bara njuter av ledigt och barnen. Kanske kraschar jag friden i Torekov några dagar!

elin.ullenius