The Way We Play

On my mind

10 months ago
on my mind
on my mind

Dom här sakerna tycker jag är lite extra fina just nu.

1. Den här ringen från danska goldpoets ( bara namnet är ju så vackert ) tycker jag är helt perfekt på ett väldigt operfekt sätt. Skulle vilja ha den på mitt pekfinger. Jag gillar när det skaver lite på saker och när det inte bara är helt polerat, men vill gärna att det ska ha en mjuk och varm känsla. Den här är handgjord och ingen är den andra lik.

2 & 3. Ja tack till det här settet från Toteme. Finns med långbyxor också men just nu känns shortsen mer lockande.

4. Om man har läst min blogg ett tag så vet man att jag älskar leopard. Har gjort det i en väldans massa år nu och det börjar sakta men säkert ta över min garderob. Om jag har köpt den här baddräkten? Ja, men självklart!

5. Jag vill ha allt från det här härliga märket som heter Marie-Stella-Maris som kommer ifrån Amsterdam. Nytt märke hos Cosahomestories.

6. Just nu vill jag bara sova i vita svala bomullslakan och drömmer om dessa från Midnatt.

7. Jag vill ha ett e i guld från Maria Nilsdotter på en lång kedja runt halsen. Avis på ditt Elina!

8. Två stycken av dom här tack! Ska genast sätta igång att leta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Elin Nord

Info