En liten paus

2 weeks ago

Hoppas ni har en fin söndag. Det blev en liten längre paus här ifrån än vad som var tänkt. Vet inte hur intressant det är att summera den senaste månaden så här i efter hand, vi får se. Jag och Cattis har i alla fall bland annat jobbat en massa i Göteborg och det har varit underbart. Lite klurigt det här med att bo så långt i från varandra och jobba ihop, men tur att telefon, internet och snabbtåg finns. Hur som helst tänkte jag mjukstarta lite här inne med några våriga skärmdumpar och tankar direkt från mobilen.

En liten paus

Så fint med diadem och lugg. Caroline Bille Brahe i Alma Headband från Caro Edition. Blev även väldigt inspirerad av Vouge France senaste reportage med Caroline från deras Köpenhamnslägenhet.

En liten paus
En liten paus

Julie och Marie Skall har varit i ett vårigt Paris, och jag skärmdumpar allt de lägger upp. Ser mycket fram emot att se bilderna till deras återkommande Skall Letters som Laura tagit på Alice Moireau.

En liten paus

Skärmdumpade att höstens föreställningar på Dramaten hade släppts för att skicka till min man inför höstens teaterbesök.

En liten paus

Tyvärr inte så estetiskt kompatibel med vårt landetboende, men hade vi bott annorlunda hade jag slagit till på en gigantisk urna i rotting till vår uteplats. Från @emmayssing

En liten paus

Mina drömmars spegel från L&K antiques.

En liten paus

Ett fantastiskt fågelbad som @angelicpicture budat hem på auktion.

Fågelbad är förresten en himla mysig och bra grej att ha i trädgården. Själv har vi ett som min svärmor har gjort.

En liten paus
En liten paus

Fint hos Tekla från @camillabirkebaek och @sidselalling

Är ju tyvärr ingen pyjamasperson, pga av känns som man går och lägger sig med kläder på, men använder de oftast som hemmakläder.

En liten paus

Den vårigaste buketten som finns, tätt följt av vitsippor, från @christianravnbak  Tyvärr så vissnar tussilago så fort man sätter dem i vas, vilket jag alltid glömmer. Men det hör ändå till att plocka hem en liten bukett varje år.

En liten paus

Tipsade om en av mina favoritpoddar Forum med Saga Cavallin och Myrna Lorentzson till en kompis som skulle köra bil i flera timmar. Blir även ett tips till er.

En liten paus

Seglarskor <3

En liten paus

En smoothie jag blev sugen på från @vandorff

En liten paus

Har noll trädgårdssug det här året vilket känns lite sorgligt. Vet inte riktigt vad det beror på, men tänker att det kanske kommer när det blir lite varmare. Har i alla fall lyckats förodla en del luktärtor och lite andra sommarblommor. Ska även ge mig på det ätbara i veckan tänkte jag. En grej jag verkligen vill hinna göra i år är lite finare avgränsningar av våra odlingar. Tycker mycket om den här varianten som man gör av sly. Från @michaelhoegh79

En liten paus

Avslutar med en skärmdump på ett helt fantastiskt hus på västra sidan av Mallorca. I september åker jag och min familj dit. Längtar!

//Nathalie

Lisa · 2 weeks ago
Välkomna tillbaka! Så ljuvligt återseende♥️

Nathalie Myrberg / Catarina Skoglund · 2 weeks ago
Tack, vad fint att höra. <3

Nathalie Myrberg / Catarina Skoglund

Nathalie Myrberg / Catarina Skoglund

Stylistduo och bästisar.
Instagram – @nathaliemyrberg @annacate
Contact – [email protected] [email protected]