Oktober i en lista

4 months ago

Vi kom av oss lite med våra månadslistor, men nu så här i slutet av oktober känns det fint att ta upp den igen. Tanken på att det är november om bara någon vecka och vintern snart är här känns lite svindlande. Skönt ändå att sakta ner lite på tempot och omfamna inomhuslivet.

Månadens TV

Oktober i en lista

Några nya saker vi sett i oktober är dokumentärerna La Camilla och Kungen och jag, båda finns på SVT Play. Vi har även sett The Lost Flowers of Alice Hart som vi har skrivit om mer här. Energin som krävs för att börja på en ny serie har känns extra motigt, så vi båda har börjat se om Mad Men och Gilmore Girls. Känns tryggt och mysigt så här års.

Månadens klädesplagg

Oktober i en lista
Oktober i en lista

Höstens vackraste kappa kommer från Rodebjer.

Månadens dryck

Oktober i en lista
Oktober i en lista

Det danska teföretaget Tyst te har ett fantastiskt utbud av japanska teer. Att skapa en enkel teritual i höst känns extra fint.

Månadens musik

Oktober i en lista
Oktober i en lista
Oktober i en lista

Har lyssnat en hel del på DJ:n Claire Marie Astruc spellistor på Spotify i oktober. Ett tips om man ibland vill ta del av andras spellistor. Bilderna är från hennes Instagram, gillar att följa henne där.

Månadens färg

Oktober i en lista
Oktober i en lista

Christy Turlington + 90-tal <3

Oktober i en lista

@ceciliemoosgaard@skallstudio spring/summer 2024 show.

Förutom rött så är marinblått något vi är väldigt sugna på just nu. Så fint ihop med bruna assessorer.

Månadens mat

Oktober i en lista

Grytor och soppor i olika former lagas mycket här hemma under höst och vintern. Gärna heta, syrliga och fulla med näringsrika ingredienser. En stor favorit är Sally Voltaires indiska veggiegryta från hennes kokbok Sally Voltaires mat. Hittade receptet här för den som vill laga.

Månadens teater/musikal

Oktober i en lista

Nästa vecka är det höstlov och högst upp på vår lista att göra med barnen är att gå på teater. Nathalies lillebror Oskar (till vänster i bild) spelar just nu Boq i musikalen Wicked på GöteborgsOperan, en helt fantastisk föreställning för både stora och små. Gå och se!

/Nathalie och Cattis

Nathalie Myrberg / Catarina Skoglund

Nathalie Myrberg / Catarina Skoglund

Stylistduo och bästisar.
Instagram – @nathaliemyrberg @annacate
Contact – [email protected] [email protected]