Henrik 50!

6 months ago

Henrik 50!

Henrik fyllde 50 år förra veckan! Så bananas! Han var bara lite över 30 när vi träffades. Åren går så fort! Vi startade dagen med mysigt frukostfirande, paket och tårta. Åt en god middag senare på kvällen och lyssnade på tal över video som jag fått hit innan från vänner och familj. Ett otroligt fint firade! Och pandemi-vänligt. Sen firade vi med härligt strandliv i Montecito.

Henrik 50!
Henrik 50!
Henrik 50!
Henrik 50!
Henrik 50!
Henrik 50!

Min härliga man! Bästa pappan och bästa livspartnern man kan ha! 50 is looking good!

Henrik 50!

Mitt fina gäng!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40