Week 47

3 months ago

Week 47

Innan min förkylning slog till såg jag till att hålla mig till rutinerna. Söndagspilates med Sofia och köpa Julte på NK.

Week 47

Sen kom krassligheten ganska snabbt. Först trodde jag det var träningsvärken. Har hört av så många att ni ligger med influensa, jag ska inte tråka ut er med en play by play på det men vill varna för lite innehåll då det här slog ut mig totalt.

Week 47

Johns farsdag present packades varsamt upp. Den ska placeras i ett sideboard för att skydda lacken men är en gåva med minnet färskt från John Sloane museumt i London vi besökte på vår bröllopsresa. Föresten har jag inte skrivit om den. Kanske ska göra ett Londoninlägg eller vad säger ni?

Week 47

Jag passade på att använda ballerina med ull för sista gången det här året. Nu är dom nedpackade i sina dustbags.

Week 47

Det var nästan smärtsamt vackert med blodlönnen och dom rosa rosorna i fönstret. Det var tursamt i och med att det skulle bli min utskicket den närmsta veckan.

Week 47

Läste några inredningsböcker och fick en idé till serveringsgången.

Week 47

John hände upp en hel del vad och nu ska jag tipsa om några produkter som jag fick på bud för ett tag sedan. Ville testa ordentligt först innan jag tipsar. Men Betiyon har en tvättolja med ganska lätt doft, perfekt återfuktande så jag har inte behövt smörja in varken mig eller barnen efteråt. Dessutom skänkte dom under den här svarta fredagshetsen sina intäkter till rädda barnen. Otroligt tycker jag.

Week 47

Jag vill ha myrten, boxbom och höstigt växter inne nu. Men det går ju inte när de doftar illa…

Week 47

Sorterade ut garderoben och har tänkt sälja vidare lite. Det var rätt att göra inför köp hetsen under Blackweek, såg ju att det behövs ju ingenting. Snarare så blir det som att shoppa i sin egen garderob.

Week 47

Vi ber om lite sol inför fotografering nästa vecka.

Week 47

Kylan kom och jag fick plocka fram den bruna sherling coaten som jag letat efter sen tidigt 20 tal. Den är nästan nästan nästan Emelie Blunt i ett Perfekt Mord, perfekt helt enkelt.

Week 47

Hängde upp en liten krans.

Week 47

John var på inspelning så små korta stunder av sol och luft när jag släpade mig mellan hem och förskola. Tänk ändå att det här med Vasastaden var den bästa platsen att bo. Allt är liv, full fart, tegel, chinatown, hål i väggen och antikvariat. Tänk va.

Week 47

Så te, sömn, Ipren & Alvedon tonic å så håller vi tummen att jag är tillbaka snart.

Lite julinpiration ska jag kunna bjuda på. Håll ut.

Emelie · 3 months ago
Tycker det är så trevligt att läsa dina texter och titta på dina bilder inspireras så mkt av dig!

Helena · 3 months ago
Ja tack till Londoninlägg!

Miriam · 3 months ago
Så kul att det blev så bra för er att flytta! Tänker att det är många som inte vågar ta steget, "nu när vi har köpt hus kan vi inte "backa" på det". Men vad tur att ni vågade! Er lägenhet verkar jättefin!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]