Thanksgiving

3 months ago

Thanksgiving

Jag har så mycket att vara tacksam för, det är lätt att ta det för givet. Ofta när jag säger det eller när jag ska kokettera om att vi är så priviligierade så säger folk omkring lite omtänksamt. ”Men alla har ju sitt, man kan inte jämföra vad man går igenom.” Jag förstår andemeningen men just nu, med allt som pågår runt om i världen så känns det faktiskt som att det är det man kan. Jämföra och vara evigt tacksam.

Det är två dagar till Thanksgiving. Och jag ska vara närvarande och givmild för det mesta. Ta en riktigt ordentlig titt på livet utifrån den aspekten. Sen ska jag göra allt jag kan för att hjälpa dom som har ytterst lite att vara tacksamma för.

Thanksgiving är sådan perfekt transportväg mellan höst och jul. Jag är inte riktigt onboard med den här Novent vurmen, kanske för att jag egentligen inte förstår skillnaden mellan att julpynta för tidigt helt enkelt. Men att förlänga halloween, höstens färger och ordentligt vältra sig i stora vänskapsmiddagar, marknader, fågel, tranbär och rutiga plädar känns helt rätt.

Hoppas ni får en fin vecka hur ni än tar hand om er och vilka era traditioner än må värna. Jag önskar att ni har saker att vara tacksamma för.

Här följer några av de bilder som inspirerat min inför helgen.
/Julia

Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving
Thanksgiving

Eva · 3 months ago
Vilket fint inlägg. Happy Thanksgiving! Dock är den redan imorgon:) Ha en fin långhelg!

Ellinor · 3 months ago
Ja, så klokt. Vi behöver nog alla öva oss på att känna tacksamhet och sträcka ut en hjälpande hand till en medmänniska.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]