Making plans

10 months ago

Making plans

Det finns inget jag uppskattar så mycket som drömmar och tydliga målsättningar. Ni hör att jag lätt blandar ihop dom va? Jag gillar att drömma men jag det finns alltid ett stråk av realisering i det. Jag tror ändå att det är bra att försöka vara i nuet och de man fantiserar om kan konkretiseras och staka ut en riktning för de beslut jag fattar. Annars är det ingen ide för mig.

Making plans

Alltså jag menar att hålla på och drömma om något som är alldeles för svårfångat blir mest destruktivt för mig och skapar bara en känsla av att inte vara nöjd med det jag har.

Jag gillar inte utsvävande långa beskrivningarna som känns dravel och fabricering, läser dom lite här och var just nu. Känner bara tyngd.

Däremot är det tydligt att de drömmar som jag skapat i äldre ålder eventuellt tar tid att realisera. Det kan ta år. Det kan kräva obekväma beslut och påverkan på de runtomkring. Det kräver kompromisser och ofta ekonomi.

Det finns drömmar och planer jag håller för mig själv såklart.
Men det finns också sådana som är bokade och självklara nu i höst och de känns fint att dela med er.

Making plans

– Jag kommer att föreläsa mer och har verkligen skruvat på mitt material.
-Jag kommer att Studera ”Mångfald, integration och inkludering” fördjupat i år med hjälp av mångkulturellt centrum i Bodkyrka.
-Jag ska se till att starta lunchklubben igen med kvinnor jag är nyfiken på.
– Jag ska försöka börja skriva det som för så länge skulle skrivits. Vi får se vad det blir.
-Jag ska göra annat än att dricka och restauranga med mina närmast vänner, vi ska göra det också såklart. Men även annat, det känns pirrigt.
– Skapa utrymme och tid för de jag lärt känna senaste åren. Fördjupa dessa relationer som snabbt blivit så viktiga.
-Jag ska lära mig Franska på en ny nivå.
– Barnen ska få gå varsin ny ”efter fritids aktivitet” och jag ska närvara.
– Jag ska prova en ny träningsform i hoppet om att slippa operera mig.
– Jag tänker sälja av mer av mina kläder, assessorer och smycken. Det känns renande.
– Vi planerar vår bröllopsresa och ska genomföra den under året. Kanske det finaste på länge i livet.

Making plans

Förstår ni vilket spännande år ändå.
Vad har ni för planer?

Lisa · 10 months ago
Kul läsning! Skulle gärna läsa mer om din träning.

Anna · 10 months ago
Att försöka ta det lugnt och inte springa på alla bollar utan hitta en balans mellan jobb, familjeliv, relation till partner och vänner. Våga säga nej och göra planer som känns roliga och får mig att må bra. Rensa står också på min lista och surfa mindre på mobilen, laga mer mat och ge mer komplimanger till min omgivning.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]