Pinterest lately

1 year ago

Pinterest lately

Jag längtar så efter min man. Det är ett evigt pirrande och pusslande med att försöka hitta tid för varandra dom inte är enbart familj. Jag hoppas och tänker att våren kanske öppnar upp för lite tid på tu man hand. Behöver hitta en vettig, härlig, lagom knasig och pålitlig barnvakt bara.

Pinterest lately

Nu närmar vi oss scarfväder. Jag har påbörjat lite av en samling. Fick en jättefin bandana modell från Hermés av min vän när hon gifte sig. Det får kanske bli blått i vår. Annars är den här vacker så det förslår.

Pinterest lately

Jag har rensat ut och tänkte sälja lite väskor för att göra plats för the one.

Pinterest lately

Provar mina vita jeans igen och tänker att jag snart står och sträcker pressveck på chinos och bär våtservetter i väskan som ett måste. Det är sanna vårtecken om något

Pinterest lately

Min Totême monogram blanket har fått fungera som halsduk och wrap när jag tränar. Älskar att hitta tillbaka till assessorer. Jag knyter den som en gammal dam runt axlarna och det får mig att känna mig stilig även i gympasko. Inspirationen kom från den här bilden.

Pinterest lately

Jag drömmer om svensk sommar och Väskusten. Får se om vi kan komma ned till midsommar i år.

Pinterest lately

Vi har slagit sönder lite av vårt porslin sedan vi flyttade in. Sånt är ju livet. Men jag ärvde en fullständig servis från John Lewis av min mamma. Hittar ingen återförsäljare i Sverige. Kan ni hjälpa mig kanske?

Pinterest lately

Slutligen så googlar jag bokhyllor i vinkel. Jag ritar en idé till vårt sovrum som jag så gärna skulle vilja göra tillsammans med New Day Interior. Men måste både rita klart och spara lite innan vi kan dra igång.

Roligt att få skissa på något så konkret. Ett sovrum utan böcker är väl egentligen inte ett sovrum va?

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]