Week 49

2 years ago

Week 49

Granen flyttade in och fick stå under dagen. Vi satte in alla ljus lagom till att vi skulle hämta barnen, på så sätt var det fritt fram för dem att kasta sig över kulorna.

Week 49

Apråpå kulor. Inser att jag har två flyttlådor med pynt nu. Man undrar ju hur det kommer se ut sen när vi har barnbarn.

Week 49

Men det är så härligt att plocka upp dom varje år. Märker hur Harry gör precis som jag och sparar på alla historier runt kulorna. Så står vi där och jublar med varje kula vi plockar upp.

Week 49

John storstädade lite innan. Det är något så uppfyllande med att se honom feja runt.

Week 49

Sen kom dom hem och den stora pynt ingen kunde börja.

Week 49

Julblommorna fick med granens intrång flytta in i tv-rummet där dom står fint julen ut. Fullständigt älskar de här krukorna som liknar urnor.

Week 49

Högt upp på önskelistan just nu eller iallafall på andraplats ligger att snön skulle återvända. Det är ju så ljust och fint när den ligger.

Week 49

Jag har fått så mkt ljusare och jämnare hudton på sistånde. Har använt produkter jag fick i en adventskalender från Lumene ska visa sen.

Week 49

Nötknäpparna är framme, Harrys är den röda och Eli har den gröna.

Week 49

På jobbet är det kallt och jag har mina nya fina inneskor från Totême. Vet inte om jag råkat köpa en strlk för små men dom är i mocka och resår därbak så de töjer sig förmodligen fint.

Week 49

Har sett sista delen av succession och ätit tv-dinner till det. Men vet ni det härliga? John hade inte sett avsnitt så lagom till att det tog slut kunde jag börja om igen tillsammans med honom. Lycka över lycka.

Week 49

Det är lagom juligt hemma och jag anstränger mig det mesta för att njuta av att vara i nuet och inte påväg. Vi misstänker att det lär dröja ett tag innan vi hittar den lägenhet vi vill till också, så det är bra att inte stå med en rastlös fot utanför dörren hela tiden.

Week 49

Så med det sagt ska jag tända en brasa och ta hand om barnen som är sjuka om varannat och knappt hinner utanför dörren innan nästa feberfrossa bryter ut. Har aldrig varit med om liknande som detta år.
Hoppas ni haft en fin vecka.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]