Whislist

3 weeks ago

Whislist

Stolar igen, har siktet inställd på den klassiska Gemla Wien karmstol men även den här modellen Opera är fantastik fin. Längtar efter att få tillbaka bistrokänslan i köket igen. Till min Totême tote tänkte jag nu införskaffa en clasp så jag kan lägga ned datorn och annat löst lite fint skyddat däri. Också perfekt när man ska resa, om man nu får det igen snart. Jag har förlorat ett par vardagsörhängen men tror jag hittat ett par som kan var ett fint substitut, dessa från Ralph Lauren är precis så klassiska som jag vill ha dem. Något med ålder gör att jag plötsligt är redo för Ballykängor, speciellt om dom är såhär snygga. Tyvärr är jag i fel skeende i livet- parkbänk, sandlådor och vattenpölar gör den här vita varianten omöjlig men för er som kan är det ett hett tips. Även den här champagnefärgade khasmirtröjan från Totême passar året runt. Men det är lite shoppingstopp, så man får väl önska sig till jul kanske. Såg en liknande tröja på H&M premium som kan vara värt en titt.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com