Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Thanks | November 3, 2021 | The Way We Play

Thanks

9 months ago

Thanks

Jag vill ta tiden att skriva till er och tacka. Ni har verkligen varit så fina på att kommentera på stående. Jag blir så glad över att se att ni följer med. Jag ska också bli MYCKET bättre på att svara på kommentarerna. Främst för att ni förtjänar det men dels för att det bli roligare för mig att blogga då också. Förut hade jag ett segment som var Call and respons då jag svarade på en lite längre och bredare fråga som fredagsinlägg. Kanske ska vi dra igång det igen, skulle ni tycka det var roligt?

Har ni den typen av frågor så kasta in dem härunder så ska jag införa de inläggen redan på fredag.

Tack igen.
Julia

Ana · 9 months ago
Hej Julia! Jag har följt din blogg i 7 år, och våra barn är i samma åldrar. Det är så skönt att läsa dina ärliga inlägg och det är alltid så hög igenkänningsfaktor. Skulle bli så ledsen om du slutade blogga!

Julia Hichens · 9 months ago
Tack! jag har inga planer på det just nu så hoppas du blir nöjd med innehållet <3

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com