Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Routine | November 6, 2021 | The Way We Play

Routine

1 year ago

Routine

Ibland frågar ni om smink och ansiktsrutiner. Just nu har jag en underbar rutin så tänkte dela med mig. Här ser ni ett nyvaket tisdagsansikte.

Routine

Börja redan kvällen innan ca två ggr i veckan med den här masken från Exuviance. Den skapar som en bubblande gel på huden och rensar upp ojämnheter, porer och ger ett fint glow.

Routine

Därefter basen. Innan jag lägger mig, night repair. När jag vaknar Bionic pads och sen serum. Alla tre produkter från Exuviance. Det är faktiskt det märket som räddade min hy och forsätter rädda min hy när det är hormoner eller pigmenteringar som spökar.

Routine

Sen till lätt smink. Jag grundar med en primer. Den här mattar ned lite grann men underlättar då alla andra produkter fokuserar på glow så det blir lite win some loose some här.

Sen min absoluta favorit till foundation. Jag har bara använt den ett halvår men fick tipset i samband med bröllopet. Någon kallade den ”brud-foundationen” och jag kan säga att jag förstår varför. Den är täckande men släpper ändå igenom ljus och reflekterar till en superfin glow. Dessutom är den påbyggnadsbar, så man kan förbättra om man ska gå från jobb till middag exempelvis.

Routine

Sen lägger jag dessa två från Glossier som rouge, contouring, läppglans och ögonskugga.

Routine

Done!

Tycker ju inte om mycket smink och uppskattar att kunna använda produkter till lite alltsom.

Har ni någon ansiktsprodukt eller smink ni vill rekommendera?

Andrea · 1 year ago
Tack för härliga tips på bra hudvård och makeup! Jag gillar inte heller för tung eller för mycket make. Själv använder jag Westman Ateliers produkter. Också riktiga vinnare om man vill ha lättare produkter som dessutom vårdar huden! Sedan måste du bara testa La Roche posays hyalu B5 serum!!!!

Julia Hichens · 1 year ago
Har varit så sugen på att testa men trott att det kasnke är mest design och hype som intresserat mig. Men du menar att kvalitén är som förväntad då! Blir ett köp.

Ingrid · 1 year ago
Tror du hade älskat Westman Atelier! Både produkterna i sig och filosofin kring hela varumärket är perfektion!

Alex · 1 year ago
Jag använder Sensai Glow Base - make-up primer med pärlemorpigment, som korrigerar och jämnar ut hudtonen samt får huden att stråla. På helgerna när man bara vill vara hemma och ändå känna sig glowig är denna perfekt. Den är underbar !

Julia Hichens · 1 year ago
Det här lät ju magisk, ska genast pröva.

Mathilda Östlund · 1 year ago
Kan inte leva utan Bobbi Browns Eye corrector. trollar bort mina mörka ringar. Ett måste, typ varje dag. Och sen Smashbox Fix primer, känns fräsch och luktar super gott tycker jag. Kul med produkter man älskar.

Julia Hichens · 1 year ago
Jag som har världens tydligaste mörka ringar, ska testa!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com