Pre-advent

1 week ago

Pre-advent

Den här magnifika och enorma kransen hänger på vår entrédörr på bottenplanet, den hittar ni på Bell & Bonn i Örby. Deras instagram är så inspirerande och fredagsbuketterna är stora, vackra lite annorlunda och levereras nu till hela Stockholm.

Pre-advent

Den här mindre men uppseendeväckande märkliga kombinationen hänger vid bron på dörren vid köket. Den hittade jag hos vår granne Björknäs-blommor.

Pre-advent

Är även så förtjust i de här julrosorna med en lätt plommonton. Men jag har en blomma som lite blivit min julväxt. Så julrosorna lämnar jag till er andra.

Pre-advent

Såhär fint blir det när man planterar dem i en lite rustik kruka.

Pre-advent

I vanliga fall brukar de stå symmetriskt i stora burspråket men nu är det fullt där med annat så den andra flyttade in i punchen.

Pre-advent

Det finns så mycket fint att välja på hos Björknäs-blommor. Dessutom är dom så himla trevliga och härliga i sin service.

Pre-advent

Eli valde tre julgranskulor och jag är väldigt nöjd med hans beslut.

Pre-advent

Sist men inte minst så kan jag efter att på riktigt köpt upp ett helt laget, tipsa om världens härligaste doftljus. Och tro mig när jag säger att jag eldat upp x antal månadslöner genom livet. Det här har allt. Hittade det förra året på Zara men det slutade med att jag gav bort ett i julklapp till alla som kom förbi för de blev lika förtjusta i doften som jag. Nu kom det in i butik i år igen och jag gör inte om samma misstag igen. Ända andledningen till att jag vågar tipsa er är att jag hoppas på slam dunk försäljning hos Zara så dom tar in det nästa år igen. Min julklapp till er, skaffa det här.

Så nu med facit i hand blev jag kanske lite av en mini noventare även om jag avskyr grejen. Vill väl inte sätta ord på att jag fuskar… Men ha en fin sista söndag innan advent nu allihopa. Snart får jag gå loss på riktigt.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com