Builder bob?

2 years ago

Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?
Builder Bob?

Ni som följer mig på instagram kanske sett att vi funderar på att sälja huset för att flytta in till stan? Så går tankarna mestadels men sen är det kruxet med att vi också samtidigt älskar det här huset och tanken är så enormt kluven mellan drömmen av i stort sätt två olika liv.

Nu är det ju inte så att vi lider av det här, tvärtom är det få förunnat att kunna röra sig mellan de här angenäma besluten utan att känna någon brådska. Men om vi bor kvar så är tanken att söka bygglov och bygga ut huset. Vill ni se lite inspirationsbilder på det?

Badrummet på övervåningen ska bli större, båda barnrummen, en ny inglasad hall på mellanvåningen och ett större kök med plats för hela familjen och vänner.

Såhär ser moodboardet ut just nu.

Jonna · 2 years ago
Mmmmm, dina inspirationsbilder är alltid så väldigt vackra. Blir imponerad hur du hittar din inspiration, känns så kravlöst och enkelt. Låter iallafall underbart och hur resan än går spännande att få följa. Nu har ju vi som läser din blogg fått se mycket av hemmet redan men älskar personligen planlösningar så det vore så himla kul att få se.

Cecilia · 2 years ago
Kan bara instämma med Jonna :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]