Weekend

2 years ago

Weekend

I torsdags fick jag en allergisk reaktion som inte hette duga. På det en vanlig ihållande förkylning. Fick lägga mig och hoppades att det skulle blåsa över.

Weekend

Lämnade barn och hämtade barn i nya oljejackan. Sålde min gamla och är jättenöjd med den kortare varianten, går att vara aktiv i den på ett bra sätt med småbarn. Löven i vår trädgård just nu är så vackra att vi inte riktigt förmår oss att kratta än.

Weekend

Sen blev jag riktigt dålig och ögonen svullnade upp till oigenkännlighet.

Weekend

Blev förpassad till sovrummet.

Weekend

Kisade mig igenom de sista avsnitten av Scener ur ett äktenskap på HBO. Det var en starkt beroendeframkallande serie må man ju säga. Tappningen är ju så välspelad. Även om jag trodde att hela ”kvinnor gör karriär och könsrollsdebatten” skulle kännas mindre påtaglig år 2021 så insåg jag att det aldrig blir klart det där. Sen att se folks fel, smärta och realtionsmöster från så osmickrande och själasprängande öppenhet är så befriande på något vis. Man vill ömsom gömma sig och stänga ned men det finns så mycket där som man kan behöva brottas med även i sig själv. Älskar det samtligt som man får lätt ångest. Påminner lite om hur jag kände när jag började titta på The Affair.

Weekend

Det var en av de vackraste helger på länge så var extra trist att behöva ligga inne. Men jag kokade te och försökte njuta av att bara ligga där i sovrummet.

Weekend

Hem på posten kom Harrys skolfoton och jag såg plötsligt att han verkligen inte är liten längre.

Weekend

Min brudbukett gjorde mig sällskap och fick hänga på tork där i höstsolen.

Weekend

På söndagen tog jag mig ut en liten sväng för att hämta ut medicinen jag fått utskriven och gå förbi bageriet.

Weekend

Sen. Kröp jag ned igen.

Weekend

När alvedonen kickade in gick det inte att hålla sig längre.

Weekend

Familjen lockade ut mig på en kort promenad och det var nog gott för hjärtat om inte annat. Kunde också gömma ögonen bakom ett på solglasögon.

Weekend

Rensa systemet lite.

Weekend

När vi precis bestämmer oss för att flytta tillbaka till stan så visar sig nacka såhär en vanlig söndag. Hur ska vi någonsin kunna bestämma oss?

Weekend

Plockade upp lite dekorationspumpor på Björknäs Blommor som ligger vägg i vägg med huset i stort sätt.

Weekend

Lånade Johns tröja hela helgen.

Weekend

Eli pärlar mest naken nu. Man får inte klä på honom, annars glad som en lärka.

Weekend

Harry ville ha gardiner i sitt rum och skrivbord. Så nu ska vi göra om lite lätt där.

Weekend

Ballonger räddade deras helg. Nästa ska vi börja med egna aktiviteter med Harry. Så svårt att få plats i de grupper vi sökt. Scouterna är flera års väntetid och sport är han totalt ointresserad av. Klättringen blev fullbokad snabbare en än Håkan Hellström konsert. Så nu ska vi ta honom och simma eller klättra varannan lördag. Blir bra.

Weekend

Kröp sen enbart runt i det här Khasmiren. Tittade på 90 tals rullar och åt Pandalakrids. Rätt ok helg för att vara så dålig på. Hoppas på bättring nästa vecka.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]