Week 42

3 months ago

Week 42

Min ”migrän” känns tvivelaktigt sammanlänkad med min dåliga syn och de tre skärmar jag jobbar med på kontoret. Nu måste det här med glasögon bli av.

Week 42

Så jakten på de perfekta bågarna fortsätter. Jag antar att jag får gå till barnavdelningen för jag tycker att alla är alldeles för stora?

Week 42

Smyger sig in gråa tyger och mönstrade tygprover. Jag är säkert i den där årliga fasen av förändringsbehov.

Week 42

Se här tillexempel höll soffan på att förvandlas till en Jeti.

Week 42

Torkar hortensia överallt. Tänker att dom ska få flytta in i badrummen när jag äntligen orkar iordningställa dom igen. Vårt sovrum är så rofyllt, tyst och det är nått särskilt när det ligger högt. Jag har ändå funderat lite på att gömma en tv bakom vår stora tavla. Är det idiotiskt att lyfta in tv i sovrummet eller kommer det kännas som hotell?

Week 42

På Björknäs blommor kan man skaffa sig en fredagsbukett. Och nu finns också mina efterfrågade hortensior! Nån hörde Bön.

Week 42

John har börjat köpa exotisk frukt. Ingen hit men kul inslag.

Week 42

Här är resultatet av min ”en in -två ut”. Jag vet att jag säger det ofta men det här var lite utan målet. Jag har gått från en full hall och källarförråd till att rymmas med allt jag använder på en klädhäst i källaren. Jag har använt mig att tricket med att vända galgarna åt ”fel” håll. Har jag inte använt plagget på tre månader då ser man vilka halkar som fortfarande är ”felvända”. Jag resonerar som att då lär jag förmodligen inte använda dom på tre månader till (minst. Så då säljer jag det. Nu talar vi ju om kläder för årstiden och såklart inte om
Klassiker eller klänningar till fest och bal men ni förstår konceptet. Det är förvånande hur lite man behöver för att ändå känna att garderoben är så nära som komplett. Men det är FBI fortfarande roligt att shoppa, hur skamligt det än är nowdays. Så det här är ett bra sätt att tänka igenom köpen och att sälja vidare på andrahandsmarknaden. Har några till plagg som jag tänkt att sälja vidare och börjar väl här på bloggen. Roligt att ni är flera som efterfrågar Bloppis.

Week 42

Done mind the påsar under ögonen men är en kombination av en allergisk reaktion och småbarnsåren.

Ytlig reflektion, förra året var det nästan enbart kamelfärgat så det känns på något sätt befriande att hitta tillbaka till grått och svart igen. När kommer lusten till Navy igen?

Week 42

Vi har så fint promenad till och från förskolan numera. Stora lilla unge.

Week 42

Älskar Elis förskola och deras gårdar.

Week 42

Det gör vanligtvis han också. Vi är här endel på helgen också. Har märkt att lämningar är helt utan gråt sen vi började med att leka här på lördagar. Kanske behövdes det.

Week 42

Så en annan favorit i repris. Känner mig alltid lite uptown i Kashmirkofta och 501 or, passar också lite larvig bra med oljerock och just nu måste ju allt passa med oljerock…

Week 42

För det har varit bäst vecka för nya jackan, smådugg, hällregn och blåsväder om vart annat. Jag börjar få självfallet igen, är väl fuktigheten som gör det kanske, men saknar lite vågigheten jag hade för några år sen.

Week 42

Fredagsost på Claudios igen, det sista jag gör innan…

Week 42

Jag tar hissen ner från jobbet och måste säga att jag att lämna kontoret på eftermiddagen och det lyser såhär fint utanför. Höst är min primetime verkligen.

Week 42

Började fredagskvällen med ett gals rödvin och så ett ordentligt hemma spa. På hösten behöver plocka fram alla oljor igen. Badar mig och barnen med LA Bruket och smörjer mig med Molton Brown.

Hanna · 3 months ago
Din svarta tote är så fin :-) får jag fråga var den är ifrån?

Julia Hichens · 3 months ago
Hej! Den är från Totême. Tack.

Sara · 3 months ago
Underbara bilder! Älskar oxå hösten o älskar ett sovrum med lugn o frid. Tänker att du inte ska ta in tv:n där. Låt det vara tystnad återhämtning böcker ….

Cecilia · 3 months ago
Älskar dina inlägg <3

Anna · 3 months ago
Tack för inblick i er vardag ❣️ Jag är också helt såld på allt med scener ur ett äktenskap, även om den gör lite ont emellanåt. Jag var helt ny i glasögondjungeln för ett år sen och alla runda guldbågar jag provade var på tok för stora. Men så hittade jag ett märke som heter Ahlem som hade flera olika storlekar och som jag blev väldigt nöjd med. I och för sig bor jag i Köpenhamn, men de borde finnas i Sverige också, så kanske värt ett försök. Lycka till!

Julia Hichens · 3 months ago
Men tack Anna. Det känns fint att någon annan kan tycka att en ekorrhjul är något intressant :) Vilket bra tips med glasögonen! Jag har beställt hem fyra par nu så hoppas någon av dem ska vara bra. Annars testar jag ditt tips absolut. Ha en fin dag

Amanda · 3 months ago
Du är så fin!!!

Johanna · 3 months ago
Älskar din blogg! Så fint och mysigt!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com