Week 41

2 years ago

Week 41

Vi har fått ordning på morgnarna nu. Lagt om rutinerna lite och plötsligt flyter allt. Det är något särskilt när det man strävar efter med alla timmar och år av närhet, uppfostran och uppoffrande ger så fina resultat. Vi har så fina pojkar och jag är enormt tacksam för den vardag vi skapar tillsammans.

Week 41

Allt har ett gult sken. När löven skiftar färg utanför får hela huset en annan färgskala. Lite det som är härligt med att ha en neutral bas på inredning. Det är så lätt att byta känsla med hjälp av växter, natur eller kuddöverdrag.

Week 41

Hallen har inte hunnit få sin ansiktslyft ännu. Blev annat förra helgen. Men ju mer jag tänker på det vore det härligt med matta i trappan också. Väldigt engelskt.

Week 41

Eli somnar på mig just nu. Otroligt härligt. Men man ser på fötterna att han snart inte är vår lilla bebis längre. Man får njuta av varje stund.

Week 41

Men ett litet tag till va?

Week 41

Jag har varit varm, monokrom och väldigt nöjd med höstens outfit. Den här kabelstickade tröjan går varm.

Week 41

Det visade sig att min syn inte var så som jag trodde. Jag var helt ute o h cyklade faktiskt. Så nu ska jag välja glasögon.

Week 41

Men det gör man ju inte på en vim.

Week 41

Vet ju precis hur jag vill att dom ska se ut men har inte hittat dom än. Får nog lägga på ett krut dock om jag ska bli av huvudvärken.

Week 41

Jag har som sagt börjat en ny utbildning och verkligen hittat min plats på nya jobbet. Det är så roligt när alla bitar faller på plats och man känner sig till nytta både hemma och på jobbet.

Week 41

Om några veckor är det dags för mig att gå till min frisör Moa igen. Jag vågade inte färga eller göra något stort med håret innan bröllopet men nu undrar jag om jag ska bli lite mörkare, kastanjig tillockmed till hösten. Vad tror ni?

Louise · 2 years ago
Vart är de blå jeansen från och den stickade tröjan? Så

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]