Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Pinterest lately | October 25, 2021 | The Way We Play

Pinterest lately

10 months ago

Pinterest lately

Allt i det här huset hörni. Förutom den där tavelväggen med hästar bakom matsalen. Men känslan av ”hemma”. Sen blir ju tragiken såklart svår att vilja flytta in i. Men mer grönt ska in i vårt hem. För er som inte förstår bildreferensen så är det HBOs tappning på scener ur ett äktenskap. Se den om du orkar rannsaka allt. Värt det.

Pinterest lately

Mycket tid framför datorn nu med jobb och studier. Jag blev så galet inspirerad av att färga håret mörkt igen. (Som alltid i oktober) men kommer jag ångra mig? (Som alltid i december)

Pinterest lately

Valv! I nästa lägenhet vill jag ha valv och glasdörrar och ja bokhyllor överallt.

Pinterest lately

Ett regnigt stan är något vi talar om i stort sätt varje kväll jag och John. Ett regnigt Mariatorget om man ska vara precis.

Pinterest lately

Min årliga fantasi om att börja dansa ballet. När man är 40 får man kanske ge upp den barndomsdrömmen? Jag trodde alltid att jag var för satt, för knubbig och ograciös för att bli ballerina i tonåren. Tänk vad vi kan bli begränsade av andra va…

Pinterest lately

Roliga spännande och lite knasiga former är kul just nu. Även om jag inte kommer skaffa några för jag vet att jag tröttnar lika snabbt så förstår jag trenden.

Pinterest lately

Gamla filmer är den bästa stilinspiration vi har va? Ikväll ska jag se ”messege in a bottle” och sen imorgon kanske ”Dolt under ytan” båda med hög 90tals perfektion.

Frida · 10 months ago
Har precis hittat hit! Så fin blogg och insta du har. Är nyss fyllda 37 och har också fortfarande en dröm om att börja dansa balett, haha. Vad är det du pluggar? Kram

Frida · 10 months ago
Nyss fyllda 37 och drömmer också fortfarande om att börja dansa balett..haha! Vad är det du pluggar?

Julia Hichens · 10 months ago
Tack! Vad roligt med ny läsare :) Jag går en tvåårig utbildning till Skolchef, så kul!

Alex · 10 months ago
Håller helt med om filmer som stilinspiration! Själv har jag varit otroligt inspirerad av Sharon Stone i Basic Instinct genom åren ! Tack för ett fint inlägg.

Julia Hichens · 10 months ago
Länge sen jag såg den, kanske ska se den ikväll?

Miranda · 10 months ago
Min mamma började dansa balett förra året, hon är 54. Helt frälst såhär ett år senare och dansar flera gånger i veckan både privat och på balettakademin. Visar upp små tåspetskor och trikåbodys helt lycklig. Är verkligen aldrig försent att börja<3

Julia Hichens · 10 months ago
Men det här var så upplyftande att jag genast känner att jag ska ge det en chans. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com