Bidding?

2 years ago

Bidding?

Jag älskar att fönstershoppa på Internet. Hänger nog samman med min dröm om att få hålla på med inrednings koncept och design. Men jag kan helt glömma av mig i tid och rum när jag fastnar på en idé till huset, kontor eller vänners lägenheter. Första regeln är ju att alltid blanda gammalt och nytt, andra regeln är ju konst och litteratur men den tredje är kanske att inte falla för bud-djävulen och de snabba infall man får genom att se andras flöden eller hem.

Man kan så lätt bli klickgalen bara för att det passa just där och då. Låt besluten om inköp ta lite tid. Fundera om det är du? Verkligen du eller köper du in dig i en illusion av någon annan. Dra inte iväg prismässigt bara för att ” alla andra” har det, chansen är att ”alla andra” sen också tröttnat och säljer vidare. Visar det sig då att du fortfarande vill ha det så kan du göra dig ett klipp. Med de sagt så är ju ”alla andra” säkert jätteduktiga på form och färg och jag själv inspireras ju som bara den. Men, ville mest säga att du kan hända att vi blir lite väl strömlinjeformade när vi bara frågar varandra om var vi köper saker?

Jag vill ju samtidigt skriva om saker som ni blir tagna och nyfikna på estetiskt. Så jag kommer självfallet fortsätta dela med mig av moodboards och wishlists och annans. Men den exakta färgkoden eller vilka gardintyger jag har kan ibland vara fint att bara ha…. för att jag klämt på dom och valt dom med ögat och handen på den lokala ohlssons tyger, bara för att JAG helt själv gillar dom. Vi kan bli bättre på att prova det också tänker jag!

Här kommer iallafall ett bjudinlägg på saker från Bukowskis market. Sånt som jag nästan köpte, ville ha råd med eller plats för.

Så någon av er kanske kan inspireras eller klicka hem det istället.

Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?
Bidding?

Eva · 2 years ago
Såg fåtöljerna med, så fina! Har dock inte heller någon plats. Angående det första du skrev förstår jag helt din hållning. Jag gillar också att fönstershoppa online och om jag frågar någon om ett märke el dyl är det för att söka olika alternativ. Jag funderar sedan länge över köp och handlar aldrig något som inte jag kommer att använda mycket länge.

Julia Hichens · 2 years ago
Men det känns så bra att vara lite mer genomtänkt, kan inte säga att jag var det för ett par år sen...

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]