The chosen one

3 years ago

The chosen one
The chosen one
The chosen one
The chosen one
The chosen one
The chosen one
The chosen one

Vi var i stan för någon vecka sedan och hämtade ut vigselringen. Det var en helt magisk känsla. Sen titulerade John sig som Frodo resten av dagen och när vi skrattar sådär ihop så känns det i hela kroppen varför jag vill så gärna , jämt hela tiden leva med honom.

Nu kvarstår en del bröllopsfix men jag kan inte bestämma mig hur man ska göra med smink. Jag sminkar mig ju nästan aldrig och vet i stort sätt inte hur man får till en såndär proffsig glomig look som dessutom ska hålla. Har ni några tips här? Ska man boka på sminkös eller är det att ställa sig med Pinterest på skärmen och öva…

Moa · 3 years ago
Jag sminkar mig väldigt sparsmakat till vardags och hade fått se hur illa det kan bli om man går till en sminkös samma dag som bröllopet äger rum (fick panik-sminka av min svägerska precis före vigsel). Jag gick därför till Kicks och förklarade vad jag var ute efter för look, sen hjälpte en supergullig tjej mig med test och inköp av produkter plus visade hur jag skulle lägga lätt ögonskugga osv. Fick också med mig en superbra primer hem, toppen för sminkning som ska hålla hela dagen- kändes skönt att slippa kolla så det såg bra ut hela tiden. Mina tärnor och jag gjorde hår och smink ihop på stora dagen, så jag fick lite extra hjälp av dem. Extra plus att jag kunde använda produkterna lääääänge sedan. Ett litet tips bara!

Sara · 3 years ago
Hej! Förlåt kanske konstig fråga men är du sponsrad av Toteme? Så många bilder från just den butiken både här på bloggen och på Insta, känns som att du är där en gång i veckan:) Måste man inte skriva ut sponsrat inlägg i så fall?

Julia Brukroken · 3 years ago
Hej. Min största dröm skulle vara att Tôteme skulle sponsra mig men så är tyvärr inte fallet. :) Jag är bara rätt konsekvent i vilken design jag gillar och vill investera i. Dessutom är dom dundertrevliga i butiken och jag gillar att testa det jag ska köpa ett par ggr innan jag slår till. Ha en fin dag!

Frida · 3 years ago
Jag håller med ovanstående kommentar. Nu generaliserar jag såklart, men tycker många sminköser har onödigt mycket lager på lager när de sminkar. Känner mig inte som mig själv med så mycket smink så det handlar nog om det. Hörde att Kate Middleton sminkade sig själv till sitt bröllop. Jag hade nog också satsat pengarna på bra produkter (tips: sensais makeup).

Eva · 3 years ago
Hej! Jag hade hjälp med makeup, men var till henne på provsmink innan, absolut nödvändigt isf! Men det var en härlig lyx och blev fint. Får jag fråga var din snygga linne(?)skjorta och byxa är ifrån? Provar ibland, men sällan det blir köp då modellerna verkligen måste sitta perfekt då ingen stretch finns... Lycka till med alla förberedelser!

josefin · 3 years ago
Risk att du känner dig som en clown om du blir sminkad! Men jag är avis på de som klarar av det. Gå till ett proffsigt ställe och investera i bra produkter. På många ställen kan man väl få en liten lektion i hur man ska gå till väga. Och öva lite innan..det gjorde jag även om det kändes otroligt töntigt.. stort lycka till!

Alex · 3 years ago
Min tärna sminkade mig till mitt bröllop. Kändes lyxigt att inte göra det själv den dagen! Så bättrade vi på sminkningen under kvällen när man skulle pudra näsan.

Sophie · 3 years ago
Jag är inte heller något fan av mycket smink, blev sminkad inför mitt bröllop men gjorde en provsminkning innan. Hon lyssnade verkligen till vad jag gillade och jag hade även med mig en del egna produkter. Produkterna inköptes på cow parfymeri på norrlandsgatan, de är grymma på smink och allt som hör till. Magiska parfymer har de också, en härlig sak kan vara att köpa en ny underbar doft inför bröllopet och alltid minnas att det var parfymen som man gifte sig i. Själv använde jag mitt säkra kort "portrait of a lady" vilket jag kan ångra lite idag.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]