Summermedley 2

4 months ago

Summermedley 2

Sen fortsatte härligheterna. Vädret var oväntat varmt och augustilikt.

Summermedley 2

De dagar vi hade mulet fick vi mer kvalitetstid med familjen. Det är ju inte ofta vi sets det senaste året.

Summermedley 2

Då vi hade vår egna stuga kunde man även dra sig undan för att läsa en bok eller bara ligga och lyssna till samtalen utanför.

Summermedley 2

Vi varierade fisk över disk och en och annan lammentrecote.

Summermedley 2

Med den lilla båten kan man komma till stora platser.

Summermedley 2

Svårt att avgöra om det är franska rivieran eller Sverige.

Summermedley 2

Harry kallade det paradisets plats. Jag förstår verkligen. Tänker så mycket på alla mina somrar på båt som barn.

Summermedley 2

Jag passade på att få lite sol. Märker att jag blivit nästan lite skygg , så fort det känns som jag blir lite varm vill jag in i skuggan. Är superrolig för att bränna mig och hade nog otur med solcreme i år. Antar att den var gammal eller att jag missat en fläck för mina axlar blev krabbröda även med 50 spf. Jag ska se till att skaffa bra crèmer när jag kommer till stan. Min mammas hudcancer är mitt bästa solskydd om nu ångest är en bra metod.

Summermedley 2

Men det är inte sunt att bli rädd heller. Behöver lite D vitamin för att vara lycklig. Men sola med måtta kanske är lösningen. Som mer så mycket annat.

Summermedley 2

Man slutar räkna bag va.

Summermedley 2

När jag ser honom på avstånd i nya miljöer slår det mig med sån kraft att han är min. Kan ni känna igen det där? Man ser dom på jobbet, vid en bardisk, på ett tåg eller i en ny badvik och all kärlek och längtan lixom kommer rusande.

Summermedley 2

En annans längtan som rusar

Summermedley 2

Harry och jag plockade blåbär med bästa svärmor och sen bakade han sin första paj och jag drack cava och vispande grädde. Life goals

Summermedley 2

Här hoppas vi att John tänker samma sak om mig då.

Summermedley 2

Att få spendera tid med Farfar när man inte sets på nått år. Det är något så viktigt och fint med generationshäng. Man blir som en liten by. Allas fina sidor och mindre smickrande smälter samman och blir en helhelt. Jag saknar verkligen att vara en stor-familj. Sedan min mamma blev sängliggande på hem så känns det som om min familj fallit lite isär, vi hittar inte samma mötespunkt längre. Det är som om allt som var lite givet inte är det längre.

Summermedley 2

Men då glädjs man extra av att fiska krabbor och skicka bilder till alla man saknar.

Summermedley 2

Kbt för en spindelfobier

Summermedley 2

Till alla som frågar så är den här favoritteöjan från Tôteme och finns på rea nu om jag inte såg fel. Önskar mig exakt samma i grått i födelsedagspresent.

Summermedley 2

Vidderna

Summermedley 2

Jag hade sån märklig kroppsångest i början på sommaren. Så oförtjänt och omodernt. Men det är svårt med sommaren tycker jag när man ska klä av sig och vara bland folk. Men sen bestämde jag mig för att inte gå på det där tramset som samhället knuffar på oss. So what om allt hänger lite och jag inte känner igen mig själv. Jag visste ju att det skulle bli så efter en graviditet. Jag visste ju att allt jag önskade var att kroppen skulle hålla, bära och nära. Nu är den en kropp bara och jag borde vara snällare emot den.

Summermedley 2

Vi avslutade nästan alla kvällar med att ta en promenad, borde bli bättre på det hemma men tänker att det är så påverkat av destinationen. Ska se om jag kan utmana mig till att hitta andra vägar när jag kommer hem.

Kram

Amanda · 4 months ago
Ja bort med kroppsångest! Du är fantastiskt fin som du är <3

Sandra · 4 months ago
Ja men så känner jag med min man också. När jag ser honom på håll på Ica blir jag liksom blixtförälskad och tänker "han ska bli min!" tills jag kommer på att för tusan, det är ju min kille det där! <3

Ellinor · 4 months ago
Ja, denna kroppsångest. Hoppas att jag någon gång i livet ska bli kompis med min kropp. Jag äger inte ens badkläder!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com