Sent of sweden

5 months ago

Sent of sweden

För en vecka sedan fick jag en fråga om jag ville besöka L:a Brukets butik på Södermanagatan och välja några produkter att prova. Jag blev jätteglad och tackade såklart ja.

Sent of sweden

Finns ju inget så härligt som fin produktdesign hörni.

Sent of sweden

Vid den här disken kan man prova allt. En storfavorit hos mig är handpenningen. Den är särskilt härlig på sommaren och efter dessa år med evigt handspritande. Den lämnar som en torroljad hinna sen på huden.

Sent of sweden

Jag kände mig så ärad att få besöka butiken och välja ut några produkter. Jag älskar L:a bruket och har alltid gjort. Minns när jag och John flyttade ihop på Skaraborgsgatan och man lixom nästan skämdes för man tog de sista slantarna innan löning och köpte dyr-tvål eller doftljus. Men jag är ju av den åsikt att de där extra i detaljerna sätter hela känslan. Hellre Ikea kök och sen fint porslin, ja ni förstår.

Sent of sweden

Till midsommar fick jag ett bud med en håressens. Den doftar 7 sorters blommor, skog och svensk sommar. Men i budet fanns även en krans. Jag lät den hänga nere på västkusten och tänker att den kan bli så här vacker med tiden.

Sent of sweden

Butiken har alltid varit vacker i sin renhet men nu med den här bestyckningen är det nästan som en teaterkuliss.

Sent of sweden

Det är så fint när man presenterar produkterna såhär även hemma, jag hittar marmorerat och liknande både på loppis och våra kedjor som H&M och Hemtex. Mycket prisvärt men gör all skillnad i badrummet.

Sent of sweden

Hej i värmen!

Sent of sweden

I garderoben hängde jag den smartaste av saker. Det är en rumsdoft på hake. Som en do not disturb skylt men med doft. Jag valde en mörkare träig ton som fungerar bra med mina parfymer. Nu är det en fröjd att sova jämte min garderob.

Sent of sweden

Nu när det mest handlar om att packa lätt och få med sig saker i en väska använder jag den här Vildrosoljan som rakcreme, bodylotion, glowproduk och parfym. Det är dessutom bland det sommrigaste och mest klassiska man kan dofta.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com