Cocktail

3 months ago

Cocktail

Vi fyller och tömmer och tvättar och bubblar upp i barnpoolen mest hela tiden. Vilken tur att vi skaffade den här nu när hela semestern legat över 26 grader.

Cocktail

Vår nya soffa på stenterassen har verkligen förstorat trädgården. Här blir stenen varm emot slutet på kvällen och sista glaset och sidorna i boken läses med fördel här.

Cocktail

Fick fantastiska smycket från Skat Jewelery som jag nämnde. Örhängena hade jag på min födelsedag. Riktiga statementpieces.

Cocktail

Dom glimmrar i takt.

Cocktail

Jag har hälsat på i min väns nya lägenhet. Hon är så duktig på att skapa fina och inbjudande varma miljöer.

Cocktail

Allt känns lite danskt på ett mycket bra sätt.

Cocktail

Grejer överallt och tavlor i drivor.

Cocktail

Spännande att inreda något så modernt med en blandning av gammalt och nytt.

Cocktail

Sen har jag fortsatt att svettas i stort sätt sätta kläder. Avklippta jeans, oxfordskjorta och sandaler.

Cocktail

Tre böcker har jag hunnit med under Elis vilostunder. Att få krypa ned mitt på dagen ger en känsla av siesta och utomlands.

Cocktail

Varmt kaffe är bannlyst. Jag har ett sockerlag med kardemumma från delin i.

Cocktail

Vår stora Orkidé höll på att sloka så jag klippte ned den och satte dem i vas. Kanske världens mest tacksamma ”snittblommor” står i flera veckor.

Cocktail

Eli somnat numera i famnen utan särskilt mycket bök alls. Det är så fint att få bära någon till sömns. Allt annat är mest en individualistisk utveckling och nej, stop, jag vill, jag vill inte. Precis som det ska va när man ska börja förskolan om (4!) veckor.

Cocktail

Harry är numera den mest tålmodiga storebror man kan önska sig! Jag är helt golvad över hur bra det funkar med dom hemma såhär. Trodde faktiskt att vår långa semester skulle slita på alla men nu är det som vi verkligen hittat lunken.

Cocktail

Jag provar allt om och om igen inför bröllopet. Har inte tagit på mig klänningen sen vi hade vår provning i våras. Den behöver läggas upp och sys in i livet men annars är den PERFEKT.

Cocktail

Hemma hinner vi inte storstäda men alla gör sitt bästa för att plocka undan innan man lägger sig. Skönt att ändå vakna och kunna plocka undan igen.

Vi vill sälja vår stora Petitosoffa. Men klädseln är helt slut, så man behöver skaffa en ny sån. Soffan är liiiite för stor för vårt rum. Jättejättefin men vi behöver nått annat. Ni kan ju maila mig om du är intresserad?

Cocktail

Långa tv morgnar med Heidi, Kiri och Lou och Paddington.

Cocktail

Ibland kommer pappa på besök och då är det killar överallt. Vågar man drömma om en liten tjej, nej alltså missförstå mig rätt. Jag vill InTe skaffa eller önska mig fler barn och könet är ju helt oviktigt men ändå ändå ändå kan jag ibland få för mig att det blir något annat. Någon annan som haft sånadär funderingar?

Cocktail

Ibland åker jag in till stan och tar en snabblunch när jag hälsar på Mamma.

Cocktail

Vi planerar även att bygga om huset hörni! Alltså drömmen och allt som kommer med det, ritningarna, samtalen, möjligheten att alltid bo kvar.

Cocktail

Jag har även vaccinerat mig, första dosen klar!

Cocktail

Harry har förstått korsord och det är till Johns stora lycka.

Cocktail

Harry slår in paket och är allmänt gullig.

Cocktail

Å så charken. Allt man vill äta fortfarande.

Nästa vecka åker vi till landet! Hoppas vi hörs sen?

Annette · 3 months ago
Hej! Soffan ser jättehärligt ut. Vad är det för mått? Och vad kostar ny klädsel? Vänliga hälsningar Annette

Alex · 3 months ago
Låter underbart - vår familj har även långa mornar eller ja - vi försöker verkligen ha det, men det är svårt när man ska hitta på så mycket. Fram och tillbaka från stan till huset på Öland. Såklart fint men de lugna mornarna är verkligen guldvärd. Nu ska jag sätta mig och dricka ett kallt glas vitt i kvällssolen. Tack för ett vackert och fint inlägg

Caro · 3 months ago
Hej, Spännande husplaner, ser framemot att följa med ert projekt! Nyfiken på vilka böcker du betat av? Saknar bok tips! Ha en fortsatt skön sommar!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com