Cocktail

3 months ago

Cocktail

Vi har fortsätt att vara hemma och göra sånt som man gör bäst där.

Cocktail

Baka pannkakor, knuffa lite på rutiner, titta på tv halva morgonen. Åka och bada stup i kvarten och sortera lite, städa lite, pyssla lite ni vet.

Cocktail

Det bästa med hus är kanske hur det växer till sin dubbla storlek på sommaren. Man flyttar bokstavligen ut.

Cocktail

När Eli lagt sig passar vi ibland på att ha lite ”stor- middag” det är extra viktig för Harry nu när han är så tålmodig och superhärlig storebror att lägga extra energi och fokus på hans behov. Här kan vi prata ostört och verkligen lyssna till hans tankar.

Cocktail

Sen har jag inte tittat på tv på två veckor, är helt låst i massa krims krams kriminalare. Helst smyger jag undan i bersån eller i vårt sovrum med fläkten på en tonic och bara sträckläser.

Cocktail

Morfar har flyttat och vi åkte dit med en inflyttningspresent och lite barnskratt. Barnen verkligen avgudar sin morfar och det är särskilt fint när vi har så få ur den äldre generationen kvar hos oss.

Cocktail

Bada bada bada, aldrig har man väl vart så badsugen som det här året va?

Cocktail

Jag bor i mitt stickade det från Uniqlo och en gotlänning jag fått från märket SKAT. Dessvärre föll länken av efter några dagar, ska se om jag kan laga den för jag kände mig extra fin med ett smycke där.

Cocktail

John har klippt sig och är supersnygg (som vanligt)

Cocktail

Jag trängde på mig jeans en kväll för att det var absolut snyggast till mina nya skor. Ytligt ja, perfekt ja.

Cocktail

Badrummet är så fint nu med alla små förändringar vi gjort. Jag längtar järnet tills vi får in fönstret här.

Cocktail

Jag har köpt fantastiskt fina solglasögon från Bottega Veneta som en del av er frågat om.

Cocktail

Man orkar egentligen inget annat än det här va?

Cocktail

Sen åkte jag och klippte mig! Tog en rejäl bit, det blev jätte fräscht. Hinner säkert växa ut lite till bröllopet igen så jag kan ha en fin uppsättning. Och apropå bröllopet, det är ju runt knuten nu känns det som.

Cocktail

Tog på mig en fin stickad klänning och åkte in till stan för att hälsa på mamma, hon brukar bli glad när jag gjort mig fin. Konstig grej kanske men det är sån hon är. Den här gången fick jag ingen riktig kontakt. Men jag kunde massera hennes hand och smörja henne lite på kinden.

Cocktail

Ok lite pasta med räkor orkar vi också va?

Skulle ni vilja ha lite sommar recept eller är det redan så att alla andra som är extra bra på sånt fyller den kvoten?

Kram vi hörs snart. Om ni vill ha lite mer action på uppdateringar så kom gärna till min instagram @brukroken så snackar vi där. // Julia

Lisa · 3 months ago
Fint inlägg, tack för det! Verkar som ni har en skön sommar Kram

Lina · 3 months ago
Härligt med hemmahäng! Gärna sommarrecept!

Monika · 3 months ago
Du gör så fina inlägg❤️Blir alltid så extra berörd när du skriver om din Mamma... Min Mamma var väldigt sjuk en lika varm sommar som den här och jag spenderade mkt tid på sjukhuset. Jag minns hur dubbelt det var, med all sorg över sjukdomen mitt i solen och värmen, och hur konstigt det kändes att livet måste fortgå därutanför. Det tänker jag på när du berättar att du besöker din Mamma... Som sagt, tack för alla dina inlägg!

Hanna · 3 months ago
JA på sommarrecept! Så tråkigt med din mamma men så fint att du gör dig fin för henne.

Hanna · 3 months ago
Gärna recept, och att dela vintips är också roligt! Håller med ovan, tycker mycket om dina inlägg.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com