Wishlist

3 years ago

Wishlist

Solglasögon Céline, Svart popkonst kavaj med knyt, Massimo Dutti. Silkesklänning H&M. Tunika och scarf Totéme. Wallet on Chain, Chanel.

Wishlist

Linnebyxor H&M. Kashmirkofta Marville Road. Classicbag Céline. Sandalett Max Mara. Pärlarmband Sophie Bille Brahe

Det finns så mycket fint ute nu. Riktiga investmentpieces som känns klassiska och ändå lite moderna och spännande. Jag är ju annars inte så nyfiken på att modernisera garderoben men snitt och spännande material kan ju vara ett roligt komplement.

Det är ju som vanligt i maj, linnematerial, smycken, solglasögon och sandaler.

I år får jag mest sukta efter saker eftersom vi sparar nu till bröllopet och allt runtomkring. Men ni kanske vill spendera lite?

Här kommer mina finaste vårtips.

MN · 3 years ago
Jag vill inte spendera alls. Men sedan ser jag något snyggt, och ändrar jag mig... Måste bara säga att ert hus är så jättefint! Så härligt inrett också, blir mkt inspirerad, även om jag är väldigt mycket mer glad i färger och mönster. Jag blir verkligen sugen att flytta från stan (bor på Södermalm) när jag går in på din blogg Men vi trivs så himla bra här, nära till barnens skola och jag tar cykel till jobbet. Man får sitta still i båten ibland...!

Julia Brukroken · 3 years ago
Jag är faktiskt precis likadan men har blivit bättre nu med åren. Det är väl "fördelen" med att köpa lite dyrar klder och assesoarer, man måste lixom spara ihop. Tack snälla du. Man blir ju hemmablind men det är så roligt att höra att man kan inspirera andra. Jag älskar att bo i hus och det känns verkligen hemma på ett sätt jag aldrig upplevt förut. MEN jag kan få som sug i magen efter stan och speciellt Södermalm rätt ofta. Så sitt still i båten eller för all del prova och ombestäm dig sen igen. Man lever bara en gång :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]