Mothersday

3 years ago

Mothersday

Snart är det morsdag. Firar ni? Vi gör det men lite olika insatser från är till år. Några av de absolut finaste saker jag fått har varit på morsdag. Mina första Acne Alma boots, en huvudfoting, frukost på sängen och sovmorgon medens Eli skulle ammas, Pisa Trenchcoat från Totême och en gång ett brev jag har i mitt smycketskrin. I år vet jag inte om det blir en puss och en kaffe (vilken är totaly enought) eller om han tänkt nått.

I vilket fall så om man FICK önska så skulle det kunna vara något sånt här.

1. En klassisk damklocka från Seiko. Älskar den här baguetteformen på ur.
2. Baddräkt. Jag har inga badkläder som jag känner mig bekväm i för stunden, den här med kupor från Totême tror jag att jag skulle både känna mig kläd dock fin i.
3. John säger alltid att jag är som finast i vit skjorta och jeans så det här vita bomullsetet från A Part of the heart skulle kanske både göra honom och mig extremt lyxiga. Vill bara ha det på västkusten i sommar och inget annat.
4. Eller jo – nya original denim från Totême. Köpte mina för 5 år sen och de börjar bli mer vita än blå. Skulle vara fint att börja sluta på ett par nya nu till sommaren.
5. Och om inget annat en massage. Herregud jag har vart gravid och förlöst och burit och släpat och allt och inte har jag vart på spa eller behandling sedan jag kan faktiskt inte minnas sist. En hederlig lång helkroppsmassage skulle vara att komma lite närmare himmelen.

Men som sagt, en kopp kaffe ostört och en sovmorgon är också romantiskt.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]