Babyface

7 months ago

Babyface
Babyface
Babyface
Babyface

Nu när jag använt dom här produkterna jag fick av Dr Brandt i en vecka kände jag att dom förtjänade ett eget inlägg.

Vilken serie! Jag är oftast trogen Exuviance och brukar inte bli särskilt imponerad av andra märken. Vissa enskilda produkter ja, men inte en hel serie.

Jag som har haft en hel del pigmentförändringar under och efter mina graviditeter tycker särskilt om produkter som fokuserar på den typen av problemområden. Men vad som är nästan bäst är när det erbjuds en kladdfri solcreme. Minns inte sist jag var brun, jag har blivit lite rädd hela den grejen och trivs som blekfis.Här har vi som en tunn serumlikande solcreme som smälter in under makeupen. Nu ser jag fram emot lite lagom mycket sol och små fräknar på nosen.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com