Wishlist

3 years ago

Wishlist
Wishlist

Har inga pengar att shoppa för men mycket vårkänsla på habegäret.

Totême kommer komma med min favorittränare i grått också. Needless to say, den kommer vara min.

Spanar på ny armatur i badrummen. När vi gift oss och inte ska lägga sparkassan där så kanske en sån här variant kan vara något. Fint med frostat glas.

För några år sen var jag så trött på Linne. Tänkte bara på min studentklänning som såg ut som en påse, förstod inte hur jag kunde välja just den svindyra Bologna linneklänninhen till en dag när man ville fira och känna sig mitt emellan barn och vuxen. Men iallafall, NU jag vill ha allt i linne. Så tur för mig att alternativen finns överallt. Har försökt lägga vantarna på en från COS förra kollektion och även en som Totême grjorde för ett par år sen. Men här ser ni ett set från Zara.

Filtar är mitt nya obssesion, den hole oiatagefärgade från HM ser mysigt ut. Även om jag misstänker att det kommer bli något storrutigt här hemma.

Sneakers behövs ju varje år? Lite som nya ballerina. Dom här var smala och långa, vilket jag gillar. Finns på Arket.

Jag har länge letat efter ren skinnkavaj som inte känns Matrix eller Back street boys, ja ni förstår. Den här har allt som är dess motsatts, Massimo Dutti.

Solglasögonen är också ett återkommande vårtecken. De här lite sportigare varianterna från Totême känns perfekt för lekparker och uteserveringar. En bra kombo.

Man önskar ju att man hade råd med strandklänningar från TOVE eller MATTEAU men det har man ju inte. Den här var ruggigt lik som pläter på såren. Hittas också på Zara.

A-C · 3 years ago
Habegär på allt! Vet du vad det är för sneakers? Kan inte hitta dem på Arkets hemsida...

Julia Brukroken · 3 years ago
Om jag inte missminner mig var det en Veja modell. Såg dom för två veckor sedan ungefär. Lycka till :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]