Cocktail

9 months ago

Cocktail

Morfar var här igen och skapade lite anknytning. Verkar gå fort för Eli ändå, som om att han känner att det är familj på en gång. Kanske kanske kanske kan man hoppas på barnvakt snart. Det är extra fint och sorgligt att se barnen med pappa nu eftersom min mamma inte kan vara med dom längre.

Cocktail

Han hittar nya hål att utforska.

Cocktail

Nu äter vi som vanligt. Alltså jag kör på samma mat som vi andra men i mindre portioner. Då slutade plötsligt matvägran och allt tjafs. Säkert för tidigt men känns ändå rätt.

Cocktail

Innan snöstormen slog till hann vi med en stund av vårglimt.

Cocktail

Tillockmed inne i garderoben tittade ”tulpanerna” fram.

Cocktail

Om det var möjligt med sovmorgon kan jag inte tänka mig en bättre plats att t den på än i våra nya täcken.

Cocktail

Jag får iallafall städhjälp hemma. Alltså jag och John orter om hur mycket man sliter på ett hem när alla är hemma hela tiden. Så tydligt hur golven slits, listerna kantstötts, hyllor smutsas ned och trappor blir fulla av handavtryck. Jag både gillar det och stressas av det om ni förstår vad jag menar?

Cocktail

Kl 6 är det bara vi och havregrynsgröten som puttrar.

Cocktail

Som jag sa häromdagen. Det barnen gör är att möblera om, bygga världar och skapa vrår i alla rum i hela huset. Ingen säger nått om nått längre eftersom alla känner sig instängda mer eller mindre.

Cocktail

Lever på pannkakssmet, ser lite ut som pannkaksmet. Vill börja träna men får se hur det går med det.

Cocktail

Har bara samma kläder på mig om å om igen men la till en scarf.

Cocktail

Här är ju lite extra fin i organdaskjorta. Skulle lämna hemmet.

Cocktail

Plockat fram mina skulpturer igen. John hade gömt dom i källartrappan?!? Hur har det ungått mig. De två figuringerna var det första jag budade hem när vi köpt huset.

Cocktail

Nu finns zebra i vardagsrummet kan inte bestämma mig för om det blir lite ”hotelllounge” eller om det blir bra.

Cocktail

Bjuder över vänner på Fika. Samma tre på rullande schema. Pandemi-schema om så vill.

Cocktail

Fick den här magiska krya på dig regnbågen av Harry när jag stukade foten.

Cocktail

Hemmajobbaren men världens finaste nacke.

Cocktail

Världens finaste Hemma-fritids.

Cocktail

Och världens finaste – ja allt kanske.

Cocktail

Nu ska vi skaffa en pulka till lilleman och njut av vintern. Kul ju med vintersport och fart i backen och allt sånt som man själv minns från sin barndom.

Cocktail

Tack för att ni läser och hänger med trotts det här året och det här omöjliga i att hitta content. Jg uppskattar er så. Kram

Sandra · 9 months ago
Måste bara säga igen, vilka FANTASTISKA bilder du visar här. Älskar att det är bilder direkt från verkliga livet med brända tändstickor och burklock och allt annat som hela tiden omger oss alla men aldrig syns på bild på instagram. Det här tycker jag är inspiration på riktigt. Ditt hem är så där naturligt genomtänkt och snyggt och självklart så jag blir lite matt men också sugen på att driva vår egen inredning lite framåt (i små steg eftersom fästmannen inte riktigt har samma smak som jag...). Tack själv för en underbar blogg Julia! <3

Fia · 9 months ago
Tycker det är exakt det här som gör din blogg så bra och härlig. Just för att den är ärlig och vardaglig. Blir mest less på andra bloggare som lever på i sina liv som om inte pandemin fanns medan vi andra kämpar med distans och hemarbete och önskan om att få träffa familj och vänner i stor skala igen.

Anna · 9 months ago
Fina gråsvarta jeans! Toteme? Hur är de i storlek? Tack för en fin och liksom stillsam blogg. Gillar lugnet du förmedlar med både bilder och text.

Erika · 9 months ago
Inte alls för tidigt för lillen att äta er mat! Googla BLW, världens bästa grej, man får tid att äta själv och man behöver inte göra ytterligare mat till bebisen. Dessutom är det känt att just matvägran undviks då barnet får upptäcka och hitta lekfullheten i ätandet.

Johanna · 9 months ago
Det finns numera ingen annan blogg där jag blir så glad av ett nytt inlägg som här. Du är duktig på att skriva roliga små texter, ärlighet och jag älskar din smak samt stil. Det här året mer än någonsin tror jag att vi behöver få drömma oss bort och bli inspirerade samtidigt som vi behöver få känna igen oss och att vi alla är i samma båt. Du inspirerar på alla sätt! Kram

Louise · 9 months ago
Kram tillbaka. Älskar din blogg det är ett ärligt och mysigt rum ❤️

Maricka · 9 months ago
Jag tänker att content här och nu är precis det där vi alla går och tänker på: hur mår jag, vad känner jag, hur fasen hamnade vi här i denna isolering?!?!, vad skönt det är, vad tråkigt det är, vad ensamt och sorgset det är, vad är jag sugen på sen, när är ens sen? Tycker det är inspirerande och intressant att bara höra dig skriva några rader om vad som - gör inget om prick ALZlA bilder är samma vinkel/samma vy. ❤️❤️❤️

Jessica · 9 months ago
Är så glad i din blogg och det du förmedlar i den. Tack, för det! Söker mig hit både i stunder av glädje och när jag har behov av någon sorts tröst, får alltid med mig något fint. Uppskattar verkligen din plats här och hoppas att den fortsätter finnas, så länge du mår bra i den.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com