Cocktail

11 months ago

Cocktail

Brända mandlar med massa flingsalt kan vara det godaste och enklaste julbaket som finns. Prova det om ni inte gjort det tidigare.

Cocktail

Den här veckan har solen slagit igenom iallafall någon timme. Det är ju lite galet hur mkt betydelse den har för humöret.

Cocktail

I Elis rum har inget blivit målat men jag tänker att vi har mellandagarna.

Cocktail

Jag provar lite nya hudprodukter och tycker jag fått lite ordning på pigmenteringarna efter graviditeten. Och faktiskt lite glow under glåmigheten.

Cocktail

Den här tröjan från Totême har jag använt varannan dag sen jag köpte den. Älskar sånt med bra PPA (peng per användning).

Cocktail

Har som sagt fyllt på lite i nya badrumsskåpet. Hade som uppdrag att försöka använda klart alla tuber och grejer innan jag köpte nytt. Det var ganska härligt att göra slut på allt. Tror alltid jag lämnar så slattar av massa produkter för jag hittat nått nytt och ”bättre” den här gången gick jag en annan väg. Ni kanske vill ha ett sånt inlägg?

Cocktail

Har ju flyttat runt lite tavlor igen och funderar på om Mörnen kan hänga här inne en stund? Elle om den ska upp i vårt sovrum…

Cocktail

Eli är fortfarande i skövlar fasen. Men det är skönt när han tar en pause från att krypa, galvats vid allt han kan bita och fästa sina huggtänder (2st nu) i.

Cocktail

Granen står sig fint och barra inte alls så illa. Kan vart för den fick stå i garaget och vänja sig enligt konstens alla regler.

Cocktail

Runt granen ligger allt stök och bråket som blir när man är hemma mest hela tiden. Men den står där och tornar sig som en påminnelse om att snart snart snart är det julafton.

Cocktail

Vi kämpar på med klassikerna. Här blev det Polarexpressen och W .

Cocktail

Jag roar mig också med att gå in dom här jeansen från i somras. Jag har tappat mina 501:or eller om jag sålde dom i nån svag sekund men nu ska dom här blir lika mjuka och uttänjda i knäna och BFF ni vet. Har ni också den relationen med jeans?

Cocktail

Sugen på att måla om härinne i stora rummet som jag nämnde. Någon Grå, beige variant.

Cocktail

Tycker alltid det är som stökigast precis innan jul. Men det är något särskilt med att få plocka undan all matlagning, dammsuga upp allt barr, tända doftljusen och vika alla filtar sådär precis innan man går och lägger sig. Sen en liten julöl vid julbadet eller en kall torr bubblig sak och bums i säng.

Cocktail

Traditionsenligt så sätter man på sig mys on top och party down stairs. Nu ska strumporna upp.

Cocktail

Tänkte också att pärlor får en att se redo ut för högtider hur lite man än sovit.

Cocktail

Hoppas ni får en fin uppstart inför morgondagen nu, glömt inte 80%! De där sista 20% av allt blir man bar stressad av. Kram. Ses efter helgen.

Hanna · 11 months ago
God jul till er! Hoppas ni får en riktigt fin julafton och tack för all inspiration du bjuder på! Och JA till ett hudvårdsinlägg, alltid kul att läsa om vad andra använder. Jag brukar fly in i badrummet från man och barn och hålla på att kräma :) så härlig stund. När jag är på lite dåligt humör brukar min man säga, Hanna, gå och duscha. Han har rätt, jag är alltid gladare när jag kommer ut från badrummet.

Sofia · 11 months ago
Hej! Jag hade gärna velat att du fortsatte med dina fredagsinlägg med svar på frågor från läsare. Var flera frågor jag var nyfiken på som du inte hann besvara. God jul och tack för en mysig och inspirerande blogg :)

Jenny · 11 months ago
Ja, gärna på hudvård! God fortsättning! Jenny

Linda · 11 months ago
God jul! Skriv gärna ett inlägg om vilka produkter som du känner gör förbättringar på pigmenteringar.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com