Boring brukroken

3 years ago

Boring Brukroken

Nä mina vänner. Jag är helt tömd på inspiration. Eller såhär, varje gång jag sätter mig för att blogga känner jag bara som en blöt filt över mig. Varför skriver jag de här menlösa inläggen om mitt ekorrhjul till vardag. Vem vill ens ha en wishlist just nu och hur platt och ytligt blir allt när jag inte har tid att fördjupa texterna eller inte heller har något att skriva om, för jag gör inget.

Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken
Boring Brukroken

Det är helt magiskt när solen tittar fram och jag kommer ut eller när det knackar på dörren och nån skickat ett fint bud eller när någon av er kommenterar, barnen skrattar eller så. Men annars är vardagen bara ett hål nu. Det är ett hål utan vänner, familj och upplevelser. Samtidigt som jag inte kan sitta och upprepa det inlägg efter inlägg. Det blir dessutom bara massa halvdassiga skittråkiga bilder i det här vintergråa så inte ens det kan jag bjuda på. Ni hör ju.

Hur jag än gör så känns det antingen lite ointressant eller ytligt och platt. Vad vill ni läsa om? Kan jag ens möta det just nu?

Jag ska se om jag kan hitta tid för att verkligen skriva och kommunicera med er lite framöver annars kanske bloggen måste få vila ett tag. Det känns lite som jag ”gör ned” den. Skämmer ut den och negligerar den som ett gammalt ragg.

Kram på er och hoppas ni mår bra. Här kommer lite bilder från ännu en ohändelserik vecka.

Rebecca · 3 years ago
Jag förstår känslan. Tror vi alla delar känslan av en vardag som bara... snurrar. Måndag, söndag eller tisdag? Jag har tappat dagarna, och då jobbar jag ändå (mycket! Men hemma som många andra just nu). Det jag ville säga är att det är fint att dela vardag, det behöver inte hända något, men att dela händelselösheten gör i varje fall mitt liv mindre ensamt ❤️ Så fortsätt blogga. Om du kan vill och orkar. Jag läser gärna om andras ekorrhjul och känner mig mindre ensam då, detta konstiga år.

Barbro · 3 years ago
Fast det är just det menlösa och ytliga jag vill läsa om. Just att dagarna rullar på, himlen är grå och oj vilken fin tröja...typ. För så ser dagarna ut för mig också, att läsa din blogg är som att kika in i ditt liv och känna sig mindre ensam. Jag gillar när du blir personlig men för min del behöver bloggen inte vara djup. Mer som en fika hos en bekant om du förstår?

Therese · 3 years ago
Instämmer med ovan kommentar! Bara skönt att få läsa om andras ekorrhjul Önskelistor och annat ytligt får mig att tänka på det som komma skall, ett bättre 2021

Lisa · 3 years ago
Instämmer med tidigare kommentarer, fortsätt! Din blogg är en av få bloggar jag fortfarande läser och verkligen uppskattar.

Kristina · 3 years ago
¨Bara bilder på din händelselösa vardag¨får nog oss alla instämma i att livet är så här just nu! Du gör inte ner bloggen utan visar på livet nu! Tack!

Maria · 3 years ago
Håller med!

Julia · 3 years ago
Älskar din blogg och din estetik. Önskelistor, diy:s och små uppdateringar från en händelselös vardag är precis det mys man behöver just nu <3

Anneca · 3 years ago
Din blogg är en av de få bloggar som jag varje dag tittar in till. Jag tycker mycket om den lågmäldhet som du förmedlar. Händelselös vardag är vad vi alla upplever just nu och det är fint att få ta del av just din vardag, dina planer och dina förhoppningar. Jag önskar dig en riktigt god jul!

Caroline · 3 years ago
Vill också instämma med kommentarerna ovan! Jag uppskattar verkligen att titta in här, se dina wishlists och få dagdrömma om ”oviktiga” saker. Det inspirerar mig så i min vardag! Och visst känns det mindre ensamt med vetskapen om att vi alla just nu delar denna känsla av ständigt ekorrhjul. Tycker också att det finns något fint i det. Så, fortsätt gärna uppdatera om du vill! Det uppskattas.

Charlotte · 3 years ago
Du gör inte ner den! Men ta lite jullov, för att själv känna glädjen i att skriva/dela med dig :) ? Tror de flesta känner samma, men man får försöka titta framåt och utnyttja tiden till saker man annars inte gör; läsa, laga mat som tar tid, prova nya viner eller baka nya goda bakelser, fundera ut nya mål - stora som små, och spela roliga spel. Sen är önskelistor och små vardagsbilder också en del av livet - och önska drömma och glädjas ska vi inte sluta med, de är väl lite de vi lever för?!

J · 3 years ago
Fortsätt skriv! Alla lever vi ett rätt händelselöst liv just nu. Den som inte gör det, följer inga restriktioner ‍♀️

Anna · 3 years ago
gillar din blogg. Tror att många känner samma som dig nu, inget händer och man träffar ingen.. ekorrhjul av grått bara.. had einga förslag på inlägg pga ovan :) ville bara säga att du är bra och inspirerar!

Amanda · 3 years ago
Tycker om att följa din vardag i ditt mysiga hem, trots att det inte händer massa saker. Händer inte så mycket hos mig heller Kram!

Alex · 3 years ago
Håller med! Fortsätt som du gör :) och som någon skrev att den som inte lever ett händelselöst liv följer inte restriktionerna... Jag trodde denna tid skulle bli en slags återhämtning men tycker ändå det är fullt upp i hemmet med diverse olika grejer. Jag har svårt att se hur man ska hinna med livet man hade innan Corona?!? Bokade helger, inbokade träffar, åka till jobbet varje dag, hinna träffa alla man saknar.... utan att man blir utbränd..

Monica · 3 years ago
Jag tycker också mycket om att lösa din blogg som ännu känns som tips från en kompis och inte som en massa reklam. Förstår dock att du inte vill göra ner den och det är ok att uppdatera mer sällan om du känner för det. <3. Jag tycker mycket om att se på bilder från ert hem och om du vill får du gärna skriva lite om jag lika detaljer/införskaffningar.

Johanna · 3 years ago
Jag älskar din blogg och tittar in varje dag. Älskar ärligheten, din stil, ditt hem och allt du skriver. Hoppas du orkar fortsätta och fortsätt då vara precis som du är!

Anna · 3 years ago
Hej! Din blogg är ju superbra, du visar livet som det är nu. Jag får mycket inspiration i tankar kring en förestående flytt och hur vi skall möblera etc. Och dina bilder inspirerar mig och det är roligt att kika in här och läsa! Så orkar du så kommer jag läsa vidare. Små inlägg med fina bilder som du gör, behövs inte mycket ord. Det är lite så vår vardag ser ut nu, så en bild och en fin önskelista med tips är verkligen uppskattat nu. Anna

Ann · 3 years ago
Fortsätt blogga Julia! Jag uppskattar din blogg så mycket. SÅ bra inspiration med mode, inredning och..livet! Ditt hem är så fint! Det är grått och händelselöst för alla nu, absolut, men att kika in i din vardag är verkligen mysigt. Om du känner att det är extremt händelselöst nu och inte har någon lust att skriva om det grå ekorrhjulet så vore det också kul att läsa om tillbakablickar från härliga saker du har gjort förut: roliga resor, restaurangbesök, utekvällar innan pandemin, livet innan barn vs efter barn, modeinvesteringar som du har gjort etc etc! Kram

Sandra · 3 years ago
Jag älskar också din blogg Julia! Som någon skrev, just lågmäldheten är så fin och mjuk och varm att befinna sig i. Tycker att det är jätteskönt att se det verkliga livet hos någon istället för massa sus och dus som jag ändå inte kan relatera till eftersom mitt liv mest är ett ekorrhjul året runt, oavsett vilket år det är. Stor kram till dig, du gör ett jättebra jobb!

SS · 3 years ago
Kan inte annat än hålla med alla övriga kommentarer - jag uppskattar att din blogg är oldschool, utan collabs och flashiga bilder - du och det du väljer att skriva om upplevs autentiskt och även om jag lever i en annan vardag (utan kids, hus och sambo) uppskattar jag ditt perspektiv och sätt att betrakta ditt liv om omgivning. Tack för att du delar med dig och allt gott!

Ebba · 3 years ago
Älskar att läsa här just för man kan relatera till allt. Är mammaledig med min snart 7månaders o det känns väldigt ensamt ganska ofta. Inte som jag trodde det skulle bli att vara mammaledig för första gången i livet. Hoppas ni får en fin jul!

Therese Thelander · 3 years ago
Din blöta filt är vårt glossiga magasin. Fast vi förstår att det måste ligga leksaker överallt, ni är trötta, slitna och solen vägrar visa sig. Så vi hjälper gärna dig att låtsas att allt är bra. Fast vi vet att allt är upp och ner. Stor kram till dig. och lyssna till din ork.

Sara · 3 years ago
Förstår hur du tänker, men vi som läser struntar i om bilderna är lite mörkare eller om det bara är vardagsbilder hemifrån. Det är ju så vardagen ser ut nu och jag tycker alltid du inspirerar och det är kul att läsa om din vardag!

lena · 3 years ago
Älskar din blogg! Aldrig tråkig! Kan du snälla skriva lite om konsten ni har hemma och historien bakom ?;)

Sofia · 3 years ago
Hej! Tack för en mysig och inspirerande blogg! Jag skulle gärna vilja fortsätta läsa om svaren på läsarnas frågor som du skrev om i fredagsinläggen. Var flera frågor jag var nyfiken på som du inte hann besvara. God jul :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]