Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Pinterest lately | October 31, 2020 | The Way We Play

Pinterest lately

2 years ago

Pinterest lately

Jag älskar de här inläggen när jag får dela vad som sparats ned från nätet senare tiden. Det får mig att känna att mitt slösurfande är för en lite bigger cause. Här är en snygg och mkt enkel idé för våra save the date. Kan va nått.

Pinterest lately

Först har det gått upp för mig varför Totême inte kan göra ett plagg utan att jag vill ha det. Hela konceptet känns som plockat ur 90 tals filmen ”Ett perfekt mord” med Gwenet Paltrow. Ni minns va, pälsen, Kellybagen, luftiga Kashmirtröjor och slitna 501:or. Måste se om den redan ikväll.

Pinterest lately

Många sparade bilder handlar om dukningar, lokaler, känslor. Vi ska ju gifta oss, om och när Pandemin inte längre drabbar oss. Men det är fint att få drömma sig bort såhär.

Pinterest lately

En annan källa till drömmande är Julen, för er som läst några är vet ju hur vansinnes nostalgisk och traditionsbunden jag är. Nu nalkas Elis första Jul och längtan är nästan outhärdlig.

Pinterest lately

Modilsoffor är något som sparas ned en hel del. Är det dags att byta soffa?

Pinterest lately

Elin Klings icke frisyr är något jag fullständigt älskar. Såhär vill jag att mitt självfall ska se ut varje dag. Har testat ett nytt schampoo med lite olja i och nu är vi galet nära känner jag.

Pinterest lately

Zara Home har inte släppt en ful pryl sen i somras.

Pinterest lately

Släp, cape och klänningar är mina mest googlade ord den här månaden.

Pinterest lately

Elsa Billgren är ju en ständig källa till inspiration, här var hon i sin tur och samlade inspiration. En cirkel sluten.

Pinterest lately

Vill ha semester någon gång igen, i ett varmt land någon gång igen, med en sval drink kanske någon gång igen. Vi får hopps att det händer. Ta hand om er och era nära. Kram

Sanna E · 2 years ago
Hej och tack för en väldigt fin blogg, har följt dig i många år:) Jag har en fråga som kanske är för privat men skulle vara intressant att höra dina tankar då jag själv befinner mig i ungefär samma livssituation. Jag uppfattar dig som en modern och feministisk medveten kvinna, du har eget framgångsrikt företag och ni verkar vara lika engagerade i barn och hem du och din kille. Samtidigt har du också hintat många gånger om att du velat bli "friad till" och nu blev det äntligen så och det var något du "väntat på" väldigt länge som du beskrev det. Hade du kunnat tänka dig att fria själv till din kille? Om nej, varför inte?

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com