Full speed

3 years ago

Full speed

Den här veckan har jag tagit mig lite vatten över huvudet. Det vart som nom stop mest hela tiden.

Full speed

I måndags var det Loppis på svår Gård i Saltis. Tanken är att det ska vara återkommande under månaden men nu med de nya restriktionerna lär det bli lite väntan på sådana event.

Full speed

Jag har haft tunna polotröjor under långa klänningar. Det får mig att känna mig påklädd och uppklädd på samma gång.

Full speed

Men mest har jag vart nedklämd i seglarskor, leggings och regntåliga trenchcoats.

Full speed

En sak som jag alltid tror är en bra idé är det lite avslappnade håliga jeansen. Men de visar sig alltid vara en jättedålig idé då jag ser ut som 12.

Full speed

Eli har fått hänga med i full fart och mest suttit i sin vagn och sett hösten komma. Han ser PRECIS UT SOM Harry gjorde vid halvåret och när de har samma kläder blir det nästan kusligt.

Full speed

Men jag har hunnit med min favoritbulle frön Lindströms, vanlijsalt har dom på toppen. Det tycks inte bli någon bröllopsbantning här inte.

Full speed

Här står min fästman, tänk att jag kan säga så nu.

Full speed

Sen fladdrade vi ut till landet i några dagar för vi hade en plåtning i huset.

Full speed

Harry älskar naturen och det gör ju vi också vilket gör dom här dagarna i skogen till de finaste vi har.

Full speed

På den här åkern har vi gått oräkneliga ggr med Harry och det är så magiskt att Eli kan vara med nu. Det är verkligen magi, så känns det. Att han ens finns.

Full speed

Sen har vi suttit små korta kanske mille sekunder och försökt njuta av att vi har ringarna på men i ärlighetens namn har vi knappt hunnit hälsa på varandra den här veckan.

Full speed

Sen lovade jag Harry att pynta huset till Halloween. Förra året va jag så nygravid att jag kräktes överallt och mest hela tiden eller var hos mamma på sjukhuset så det blev inte direkt någon tradition av det.

Full speed

Teamet hade lämnat så fina blommor i huset när vi kom hem. Kändes som vi blev välkomnade. Borde ha mer snittblommor i sovrummet kände jag direkt.

Full speed

Den här trötta, småtjuriga, mammapappiga, tandsprickning, mardrömmar, tittutande kraftpaketet av gull håller oss uppe mest hela nätterna. Ni ser det på hans blick va. Sååååå trött. Varför sover dom inte på nätterna?

Full speed

Jag måste säga att det är rätt kul det här även om det är super konversiellt. Firar ni halloween med barnen?

Full speed

Det blev lite pynt som jag lovat. Den här hängde vi i ett av träden ute. Föresten är det någon av er som vet var man kan hitta ”the nightmare befors christmas” dubbad? Let me know i sånt fall.

Full speed

Jag har haft det tungt de senaste veckorna. Pendlat mellan att vela vara på bloggen och dela eller bara låsa in mig med min familj och mitt. Det är svårt att vara lite semiöppen när privatlivet kastar på en allvarligheter. Men jag får lägga in lite sånt här, lite vanligt och kanske inte så välarbetade inlägg tills det är bra igen? Hoppas ni är okej med det. Ta hand om er, ta hand om era barn och nära. Vi hörs snar!

Maria · 3 years ago
Vet du, det är bara så braigt det du skriver. Ärligt och okrångligt med hög igenkänning/identifiering. Det är liksom det som gör din blogg. Den mår jag bra av att läsa, så om du mår bra av att skriva och dela så fortsätt. För även om vi inte alls känner varandra, så finns i allafall jag här.

Kath · 3 years ago
Allt godt <3

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]