Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Skincrisis | September 26, 2020 | The Way We Play

Skincrisis

2 years ago

Skincrisis

Deklotage och halscrémensom helt förändrat utseendet för mig. Mina röda solprickar och ojämnheter är nästan helt borta, från Exuviance. Sen är min välanvända flytande rouge allt-i-allo från Glossier vid namn Cloud paint något jag rekommenderar alla! Den här Fix-sprayen från Lanqome är också ett måste. Jag använder bara tintad ansiktscreme och den har en tendens av att svettas av, smetas ut och liknande nu när man har en bobs i ansiktet mest hela tiden. Då ger den här lite glow och den lilla make man lagt sitter som berget.

Skincrisis

Här ser ni Natusanen som enbart är intressant pga inga tårar och lite körsbärsdoft (hjälp mig här). Men en riktig räddare i nöden är den här Weleda Nappy Cream, fungerar hur bra som helst att smörja runt det känsliga nappområdet och munnen på bebisen. Eli får annars lätt små utslag där att att stoppa hela knogarna i munnen.

Hej! Nu behöver jag er expertis. I stort sätt alla mina produkter jag brukar använda från Exuviance är slut och då har jag märkt direkt att jag får problem med huden som hormonplitor, röda stress grejer kring näsvingarna och en hel del orenheter på hakan. För att inte tala om pigmenteringar sen graviditeten. Nu funderar jag då om jag ska passa på att våga prova något nytt? Det känns så dumt att lämna ett så välfungerande koncept. Men förstår ju att välden är full av spännande skönhetsprodukter.

Jag har inte heller hittat någon favorit till Eli och Harry. Just nu kör vi på Natusan och det känns ju inte så uppfinningsrikt, även om jag älskar att den har en svag tint av körsbär i doften.

Men de här är mina go to’s just nu. Vilka är era favoritprodukter och varför. Får se om jag vågar byta eller om jag bara ska fylla på med allt från min trotjänare igen?

Jenny · 2 years ago
Allt från Klairs! ❤️

Moa · 2 years ago
Håller med Jenny! Jag har kört Excuviance och Paulas choice men efter senaste graviditet blev min hy som en tonårings plus mkt yttorr, då behövdes lite snällare grejer. Är nu helt hooked på koreansk hudvård- storkund hos glowid.se. Kör rengöring från Klairs, mild peeling med mandel från By Wishtrend, toner från Klairs och fukt från Dr Ceuracles linje med tea tree. Så otroligt nöjd! P.s Har läst din text i förra inlägget flera gånger och den är så vacker, hjärtskärande och hoppfull. Tack Julia!

Sandra · 2 years ago
P50 fra Biologique Recherche tilpasset din hudtype, kombinert med produkter fra Klairs. Det fungerer enda bedre enn Exuviance, som jo også er veldig bra.

Jessie · 2 years ago
Allt från Maria åkerberg! Testar annat men faller alltid tillbaka! ✨

K · 2 years ago
ZO skin health.

Fillan · 2 years ago
Hej Julia! +1 på det du skriver! SKINCEUTICALS för pigmentförändringar (spf och serum) Skincitys egna hudvårdsprodukter för plitor och övrigt tjafs. En extra ping för deras Total Repair Retinoate Treatment. Till kidsen kör vi trygga ACO Minicare men även Burt’s bee är en stående favvo!

E · 2 years ago
https://m.jordklok.se/sv/articles/2.135.4136/burts-bees-baby-bubble-bath-original-350-ml Denna och schampoo i samma serie till barnen! Mjuka och doftar svagt av honung

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com