Ten years

4 years ago

Ten years

Allt

Ten years

Fantastisk meny

Ten years

Alla där

Ten years

Babymoon

Ten years

Note to self: skaffa nya täcken.

Ten years

Som ett franskt Château

Ten years

Dom små pauserna.

Ten years

Solnedgång och långmiddagar.

Ten years

Oborstade.

Ten years

Vill gifta mig här.

Ten years

Frukostklubben

Ten years

Sviten Love

Ten years

Överraskningar

Ten years

Konst överallt

Ten years

Promenadstråk runt hela området

I förra helgen firade vi vår 10 års dag genom att checka in för en weekend på Vär Gård i Saltsjöbaden. Var ska jag börja det här inlägget? Allt med den här helgen var perfekt. Vädret bjöd på 30 grader. Hotellet är en blandning mellan restauranger, badvik, konsthall och spa:n. Första natten bodde vi själva (sånär på Eli då) i Love sviten. Badkar, utsikt över bryggan och kyld minibar. Sen på lördagen åkte John och hämtade Harry och vi checkade in i en färgglad svit som hette Happy. På så sätt kunde alla vara med under helgen men vi fick också vår 10 års dag lite ifred. Nästan iallafall. Finns inget bättre sätt att fira på än att vara allihopa men kan också ge relationen så mkt om man hinner titta varandra i ögonen och lyssna färdigt på en konversation. Vi kände det som att vi var slussade till ett franskt Château. Allt var perfekt bara. Maten på restaurangen Baggen var bland det bättre vi ätit i år. Fokus är på vegansk mat och ekologiska råvaror. Men det fanns kött på menyn också så vi blandade lite.

Det var något särskilt att vara som på lyxhotell i stan men ändå få allt det där av den lantliga vyn, kvällspromenad längs havet och bageri i lokalerna.

Jag vet inte om jag ska eller bör beskriva hur jag känner för John och dom här tio åren, men jag tror någonstans att alla vet vad jag känner för oss. Han vet ju det iallafall så behöver kanske inte brodera ut här. Helt påfyllda av kärlek var det så sorgligt att lämna på söndagen och jag vill tillbaka så fort dom öppnar igen i augusti, tydligen ska dom renovera (inte för att det behövs men) och bygga ut/om.

Saltsjöbaden… det är kanske det man ska spara till.

Hanna · 4 years ago
Grattis till er! Hoppas ni får många många lyckliga år tillsammans. Vår gård låter fantastiskt och jag blev väldigt sugen på ett besök. Vi firar 8-årig bröllopsdag i slutet av juli och eftersom lillasyster hr blivit 1 så ska hon och storebror få stanna hemma med mormor och morfar och vi åka bort tillsammans över natten för första gången på länge. Jag ser så framemot det!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]