Weekend

1 year ago

Weekend

Alla försökte ta lite sovmorgon, lite grusade planer på grund av den här.

Weekend

Plötsligt blev det sommarvarmt och jag kunde plocka ut shorts och skjorta.

Weekend

Saknar mamma så mycket när jag är här, men det är fint med hennes val överallt. De soliga tapeterna och märkliga mönstermixen. Jag vet inte om hon någonsin kommer få komma hem igen, men det är både fint och hjärtskärande att vara här utan henne. Hon har vårdat det här huset och trädgården som hennes bebis, nu står det mest här och är.

Weekend

Vi åt gott hela helgen. Drömde om Spanien med stort plock och frittata.

Weekend
Weekend

Morgonljuset.

Weekend

Harry fick äntligen klippa sig. Tror han tjatat i ett år. Jag fick verkligen kämpa med sorgen över att kanske bli av med lockarna. En gång när vi tog Harry till frisören så kändes han inte som ”vår” på flera dagar. Jag vet- så larvigt. Men Iom att han måste få bestämma själv om vad som är snyggt och skönt så åkte trimmern fram. Han ville dock ha kvar lite ”frisyr” på toppen, till min stora lycka.

Weekend

Sen åkte vi hem och hade lite söndagsbesök från Harrys Gudmor och familj i trädgården. Ja en allt som allt lagom minnesvärd kristihimmel.

Weekend

Eli hade sin första utvecklingspurt och skrek i två dagar- något nytt minst sagt. Inte amma, inte sova, bara buren tätt tätt tätt. Men framför allt inte så sugen på solhatt.

Weekend

Vad är det nu, tre veckor till sommarlov?

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com