Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Magic | May 8, 2020 | The Way We Play

Magic

3 years ago

Magic

Exuviance Bio serum pads, Chanel L’au Tan och glossier glossy concealer.

Magic

Sen den här solskyddsfaktorn med spf 50 och glow utan att bli fet. Dessutom har den lite tint. Som en BB cream.

Magic

Den här favoriten ger en så lätt solkysst look att den knappt syns men gör det ändå.

Magic

Ett bra tips är att klippa padsen i mitten då håller dom dubbelt så länge. Dom är fullständigt dränkts i serum och man blir lätt exfolierad, uppstramad och får lyster. Helt sant. Låter omöjligt jag vet.

Magic

För den som är som jag och inte gillar att sminka sig under sommarmånaderna så kan jag starkt rekommendera hela den här combon. Jag har vart den trogen nu i två år och det är med glädje jag kan ställa undan allt annat nu fram till slutet på september.

Nu ska jag berätta om min vårhuds-rutin. Inte för att någon frågat men mest för att jag har blivit så fin i huden sen jag införde den innan sommaren för tre är sen. Solskydd kan ju verkligen ta fram det sämsta med huden och ge feta ytor, torrt intryck eller rent utav svettigt och finnigt. Här har jag en kombination som jag fullkomligt älskar och eftersom jag tycker så mycket om er så vill jag dela den med er…

Så en lista:

1. Skinrise Biosonic Pads Exuviance
2. Chanel L’eau Tan
3. Sheer Daisy protector sunscreen Exuviance
4. Glossier Concealer.

I den ordningen och Voilà! Ni kommer tacka mig sen…

Hanna · 3 years ago
Åh så härligt! Jag kör också på padsen och klipper dem itu, de räcker gott och väl ändå och man sparar bra med pengar Är spf:en oparfymerad? Sen min senaste graviditet har jag blivit så doftkänslig. Tar gärna ett likadant inlägg i september när du byter rutin Trevlig helg!

P · 3 years ago
En liten fråga, var köper du Chanel tan?

Julia Brukroken · 3 years ago
Finns på NK och Åhléns city :)

P · 3 years ago
Men tack för så snabbt svaroch stort varmt grattis till urgullig bebis!

CHARLOTTA · 3 years ago
Kör du både morgon och kväll? :)

Julia Brukroken · 3 years ago
Hej. Nej på kvällen har jag en helt annan rutin, kan visa den också ;)

Hanna · 3 years ago
Ja!!

Charlotta · 3 years ago
Vill gärna se! :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com