Whislist baby

4 years ago

Whislist Baby

En bärsele för den allra första tiden skulle vara en dröm. Jag har försökt med sjalar men det är lite mycket krångel för mig. Tycker om det enkla i ergonominoch lite klick så var det klart. Den här mörkgråa varianten från Babybjörn ligger högst upp på önskelistan.

Sen är det något med lavendel och mintfärgade bodys just nu. Detta 3 pack är från Zara Home.

Kvarstår gör också ett klassiskt gosedjur till Bebisen. Vill hitta den DÄR björnen som kommer älskas, på Hans Falke finns en fin variant som påminner om den här i bild.

Mobilen jag knåpar ihop själv blir jättefin men om jag inte hållt på med den så skulle jag beställt den här med Canada gess från Etsys. Det finns sååå mycket fint där om man orkar skrolla runt.

. · 4 years ago
Rekommenderar Tula free to grow om ni vill ha en busenkel sele som är ergonomisk både för vuxen och bebis. Har provat många selar och sjalar och får väldigt ont i ryggen av alla baby björns selar. Sjal är ju så himla mysigt men tar sån hopplös tid att knyta på sig! Det bästa med Tulas selar är att det inte är nåt mellanlägg mellan dig och bebisen, och man kommer nära nära med kroppskontakt och kan till och med amma med den vid behov! Det är lika mysigt som med sjal, men enkelt som en sele med klick klick! Kastade min babybjörn åt fanders efter att ha provat Tula! Babybjörn selarna är svåra att få på sig som en tröja också, förstår inte hur man kan ens göra selarna så krångliga. https://m.babyshop.se/free-to-grow-barsele-discover/p/253655?country_override=SE&gclid=EAIaIQobChMI9ZGwlLar6AIVDeaaCh08GA0cEAQYAiABEgJEy_D_BwE

. · 4 years ago
http://leonanovember.se/sv/kallisto/gosedjur-kanin.html Skulle för övrigt gissa på att kaninen kommer från Kallisto :)

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]