Whislist

2 years ago

Whislist

Det är mycket med utelivet som lockar nu, inför varje påsk rycker det så i planterings och trädgårdsnerven. Jag blir således också lite knäpp i nya idéer, som det här gröna fågelbadet från Jotex som jag plötsligt inte kan föreställa mig vår trädgård utan. Till det vill jag skrida runt i den här luftiga bruna linnekänningen från Zara och rafsa, gräva, amma och dricka kaffe om vartannat.

Inne i huset ska vi sätta upp en del av vårt Stringsystem i en smal passage. Vi kan därför önska oss att kunna spara till underskåpen i valnöt. Nu har vi vita men det skulle ju göra så stor skillnad att byta ut två av skåpen för att få en mer klassisk look.

Golvlampor slutar ju aldrig intressen mig. I Matsalen har vi utan att överdriva säkert 7 olika ljuskällor men Iom att alla fönster blir svarta på kvällen sväljer de allt ljus och enought är aldrig riktigt enought. Den här lite nätta men klassiska kontorsmodellen från Marksljöd skulle kunna då stå på sidan av sammetssoffan som en läslampa. Tror det skulle bli fint.

Sen är jag återigen nere och gräver i pyjamas/Loungewear träsket. Det har ju självfallet att göra med att jag ska vara hemma så långe och mycket framöver. Den här vita bomullspyjamasen påminner om en dyrare fransk sak men kommer från Zara Home. Kanske inte optimal i färgen för hur min vardag kommer se ut framöver, men det är något särskilt med vita lakan och sovkläder eller vad säger ni?

emma · 2 years ago
Hej! Jag kom på att jag ju läser och läser och läser din blogg och flera andra här på The way we play, men sällan kommenterar jag. Dumt egentligen. Det är som om jag tar för givet att du (och andra bloggare) förstår hur mycket jag uppskattar era inlägg, men gissningsvis är ni inte tankeläsare, så: gillar din blogg SÅ mycket!! Är 28 år, pluggar till lärare och befinner mig överlag långt från den verklighet du lever i, men jag älskar liksom att läsa allt? Tankar om trädgård? Absolut. Graviditet? Ja, spännande! När du blir politisk? Älskar! Du skriver så otroligt bra. Okej, nu blev det en lång kommentar, men; TACK för att du bloggar, skriver, fotar, visar upp sårbarhet, ytligheter och allt där emellan. Kram!

Hanna · 2 years ago
Äsch, vit pyjamas och vitt bebiskräks fungerar perfekt ihop skulle det komma andra fläckar så säger jag bara galltvål, en småbarnsförälders bästa vän!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com