Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Midnight moonshine | March 21, 2020 | The Way We Play

Midnight moonshine

3 years ago

Midnight moonshine
Midnight moonshine
Midnight moonshine
Midnight moonshine
Midnight moonshine
Midnight moonshine

Det här är ett sponsrat inlägg som ni ser. Men jag vill verkligen berätta om att jag har en god vän vid namn Josephine. Vi umgicks hela högstadiet. Hon för mig var moppe i skymningen, Celine Dion, varma kramar, nattliga promenader, jordgubbar i vaniljyogurten, 3,5 or i manhattan-ryggsäckar, snabbnudlar och total lojalitet när alla andra i 15 års åldern hade som svårast med just den delen. En annan sida som slog mig redan då var hur hon och hela hennes familj rörde sig i en aura av estetik. Så som att de verkligen brydde sig om detaljer. Dels i ting men också i relationer. Idag är vi vuxna och hon har tillsammans med sin kollega Lovisa startat ett företag som heter Midnatt. Hos dom kan man hitta sängkläder där just känsla för detalj och estetik blir huvudkomponenterna .

Jag har precis fått äran att bädda med ett nytt set till oss vuxna men också till Bebisen. Den här färgen heter Pebble och känns fantastisk vårig.

Jag får även dela med mig av en rabattkod till er läsare om ni blir sugna på att krypa ned i körsbärsblomningen, doften av te och fatet med honungsmackan, varma harvrekyssar och lockiga nackar. För precis så känns dom.

Ni går in och skriver in JULIA i rabattkodsfönstret och den ger 25 % på ett helt köp på midnatthome.com. Den gäller tre dagar framåt from idag.

Ha en härlig helg,
J

Sofia · 3 years ago
Hej! Vi har en likadan spjälsäng som ni har (tror jag) och har haft svårt att hitta spjälsängsskydd med rätt mått då de flesta är mycket längre. Var har du hittat ditt, eller har du sytt själv?

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com