Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Going deep | March 24, 2020 | The Way We Play

Going deep

3 years ago

Going deep
Going deep

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om att få pigementförändringar i samband med graviditeten. Sen dess har jag prövat några produkter jag är jättenöjd med och Iom att ni var rätt många som kände igen er, både ur ett perspektiv där ni ville få bukt på det som ett problem och andra som att ni var rätt ok med de förändringar ni hade men ändå vill ta hand om huden i solen framöver. Tänkte jag att jag skulle dela med mig.

Såhär ser min dagliga rutin ut nu. Först tvättar jag men den här Exuviance Opti Light daily prepp som har en lätt peelingeffekt och förbereder huden för serum. Den fungerar även uppstramande och på djupet med att motverka nya primenteringar. Sen på med ett tunt lager Opti Light serum från samma märke. Det luktar inte fantastiskt med stramar upp, försvinner snabbt ned i huden och lämnar ingen fet yta. Sen har jag som en lite magisk penna från Eurucin, den ska fungera på redan befintliga pigmenteringar. Den styker jag då på de områden där jag redan har tydliga förändringar.

Kan redan efter en vecka se att bland annat klustret jag hade vid vänstra öga sen ”upprättat” ut. Mer som fräknar nu än som ett stort fält. Den heter Eucerin anti pigment spotment treatment. Sen till kvällen har jag den här mycket väldoftande nattcremen från samma serie, anti pigment. Ska fortsätta i några veckor sen tänkte jag göra lite före och efter bilder.

/ J

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com