Bounce

4 years ago

Bounce
Bounce
Bounce

Titta så fint jag fick av Babybjörn i veckan. Jag kan inte ens få tanken runt att snart sitter vårt andra barn där och gungar. Vi har haft den där Bounce ställningen sedan innan och så såg jag att Babybjörn så fiffigt sålde nya överdrag till ställningen. Känns ju helt rätt att inte behöva konsumera en helt ny utan kunna byta då den haft kusiner, kompisar och syskon i sig. den här Qviltade varianden i Greige var dessutom så snygg att den kan stå framme mest hela tiden. Den var verkligen till stor hjälp när Harry kom. Han satt där när man lagade mat, hade gäster, strök eller tog en dusch.

Tack Babybjörn det hjärtligaste.

Ni hittar den på deras hemsida. Finns både som komplett med ställning eller som det här överdraget, går att välja på  massa färger.

 

 

Jenny · 4 years ago
Bänkenpå bilden. Så fin! Hur har ni gjort den? Tacksam för svar!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]