Week 30

4 years ago

Week 30
Week 30

Då har vecka 30 av graviditeten passerat och vi har entrat 31:an. Jag är så glad över att bäckenmärtan är lättare nu. Att jag kunnat fortsätta jobba och att vi på besöket hos barnmorskan fick sådan spark och hjärtljudsfest. Det är så mysigt när John har möjlighet att följa med. Lite likt när vi väntade Harry och man gjorde det mesta av det flesta ihop. Jag kan inte förstå att det är ungefär två månader kvar. Det känns som ett andetag bort.

Jag ska boka upp mig på en förlossningsföreläsning på sös, inte för att jag på något sätt glömt. Allt känns färskt i minnet, men mer för att jag vill påminna mig om att det snart är dags och att vi ska igenom det där igen.

Cravingsen är ungefär desamma, blodapelsin, fin crisp, juice och sötlakrids som Käck eller Panda. Senaste dagarna har jag börjat må illa igen och har svårt att äta. Det påminner lite om hur det var i början. Något som helt överraskat är sömnbehovet. Trodde jag blivit sjuk då jag lätt kan sova tre timmar mitt på dagen utan att ens reflektera kring det. Minns inte att det var såhär med Harry men känner att jag MÅSTE sova annars blir jag farlig i trafiken ungefär. Inga kläder passar längre och idéen om att kunna klämma i mig allt jag har som är oversize är lite förbi. Jag lånar av John och plockar fram stora sommarklänningar man kan gömma sig i. Det lär dessutom växa till sig en hel del nu på slutet Iom att nu är det bara vikten som ska på.

Nästa vecka ska jag pröva på att träna lite lätt tror jag. Blir så imponerad av alla man ser som rör på sig så frekvent trots graviditeten, Jag ligger mest på sofflocket när jag är ledig. Ska prova den där gravidyogan som ni alla tipsat om. Tack för det!

Ja kortfattat så är jag tung, trött, lite glomig och har en hel kustrand av nya celluliter på låren. Men är så glad över att vi kommit så långt.

Iris · 4 years ago
Gravidyoga gick fint första grav. Sista grav höll jag på att svimma av utmattning av samma rörelser. Lyssna på kroppen. Lugn promenad och soffan duger fint.

Elin · 4 years ago
Jag sov alltid 3 h på dagen från typ vecka 28. Hade aldrig överlevt annars och det var såå skönt att det var den mest naturliga grej att göra varje dag. (Födde i augusti så dagarna och kvällarna var långa och ljusa ☺️) Sussa på!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]