Week 29

2 years ago

Week 29
Week 29
Week 29

Nu upplever jag verkligen en skillnad i allmäntillståndet jämfört med Harry i den här veckan. Kan det helt enkelt vara åldern. Jag blir anfådd, trött och tung på ett sätt jag inte minns från så tidigt in i graviditeten. Å andra sidan kanske man inte kan kalla det här tidigt egentligen. Men jag är lite förvånad över hur mycket sammandragningar jag har, att det gör ont lite överallt och att jag inte orkar mer.

Sömnen är också mer orolig, drömmarna är intensiva och uppviket många. Minns att jag tyckte det var ”lite mysigt” första ggn Iom att det skulle vara ett sätt att träna för först tiden som förälder enligt barnmorskan. Nu vet jag inte om jah skulle kalla det gulligt alls. Får lite påslag över att inte kunna somna om och det är tufft att jobba heltid när man känner sig som en Zombi. Men jag ska INTE klaga, så glad över att allt är som det ska.

 

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com