Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Green lantern | December 29, 2019 | The Way We Play

Green lantern

3 years ago

Green lantern

Här ligger jag i mellandagarna och tänker att ett grönt badrum med lite mer tidstypiskadetaljer skulle vara härligt. När jag nämner för John. Att jag tror vi kan göra en liten lättare remake av badrummet innan nyår så tittar han bara på mig under lugg och skakar på huvudet. Men så som jag känner honom behöver man bara locka lite med utmaning, snickeriarbeten och färg så dras han in illa kvickt. En timme senare hade jag fått skissa upp min plan och han var om något mer sugen.

Green lantern

Så vi packade ned Harry med feber i skrindan och promenerade bort till Nacka Byggnadsvård. Dom har ju allt man behöver inklusive hårda karamellerså alla var nöjda.

Green lantern

Nästan alla iallafall.

Green lantern

Tanken är att byta ut alla handtag, knoppar och tillbehör. Därtill sätta upp handdukstork och finare detaljer som toalettpappershållareoch små glashyllor.

Green lantern

Såhär såg det ut när vi började. Inte särskilt känslomässigt upphetsande alls.

Green lantern

Ni ser ju hur stramt och sterilt det känns.

Green lantern

Här åker den nya pappershållaren upp.

Green lantern

Ta da!

Green lantern

Vi stod en stund och dividerade kring det där med färgen. Jag får ju lättare svettningarnär jag inser att jag gått med på att måla mörkare i ett rum utan Ljusinsläpp men som sagt jag ville ha någon fransk ärtgrön och John ville ha en mörk Köpenhamnsgrön. Vi enades någonstans i mitten.

 

Vi får ser hur allt utvecklar sig. Återkommer senare i veckan.

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com