Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ad to bag | June 28, 2019 | The Way We Play

Ad to bag

4 years ago

Ad to bag

Nu står semestersäsongen i full blom. Jag längtar redan efter att packa. Packa är bland det bästa jag vet. det ligger ett skimmer av förväntan, omsorg och glitter över den processen. Om några dagar ska vi tillbaka till Mallis. Vi stannar i två veckor så det är ingen jättepackning som skall med. Men lagom många tunikor och strandsärkar ska få plats. En hel del solskydd och håroljor också för den delen. Jag tar en carry on och sen resten i mitt handbagage. På så sätt få både Harrys och min grejer plats på ett enkelt och sidigt sätt. John får packa själv- han slänger ned grejer kvällen innan och har i stort sätt samma väska som handbagege som han har när han går till jobbet. Lite befriande kanske men för mig är det något annat i att packa i små påsar, lägga hörlurarna och ansiktsmasken i lillfickan. Klämmisgröt och vattenflaskan med kexen och böckerna i botten. (Planering fetischen) Ja ni som vet – ni vet ju redan. Jag brukar tillockmed göra sånna här små oackningscollage så jag inte behöver packa så mycket men mer packar rätt. Såhär blir det nog ungefär.

 

 

Sanna · 4 years ago
Den beigebruna baddräkten, varifrån? Perfekt!

C i NY · 4 years ago
Du är en fantastisk stylist!!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com