Weekend

5 years ago

Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend
Weekend

Plättar, paket och pusskalas. Kan det få summera helgen kanske? För första gången på mycket länge kändes det som en evighetshelg. Det här med morsdagsfirande tycker jag är en alldeless utmärkt idé. Funderade ett tag på att det var olika bud på sociala medier om man är tillåten att “Fira” sig själv eller inte. Om det handlar om ens egen mamma eller om även faktumet att man är mamma är värt att fira?

Jag måste säga att det känns både fint och märkvärdigt att uppmärksamma både sin egen mor och sitt moderskap. varför i hela fridens namn kan man inte få sätta ord på den egna lyckan och övervallande känslan det innebar att viga delar av sitt liv totalt till en annan människa. Jag ser all den kraft och glädje och förändring som kommit ur föräldraskapet och ser också en stor poäng med att uppmärksamma det. Dessutom är det mysigt med “dagar”. Det tycker i alla fall vi i vår familj, kommers eller ej. Jag fick frukost och paket och kärlek. Dom andra fick frukost och massa kärlek men minus paket då.

Sen åkte vi till Tom Tits och hade en helt magiskt dag. kunde inte önskat mig en bättre morsdag. (minus köerna hem från Södertälje en söndag eftermiddag, borde räknat ut det lite tidigare). Sen fick jag mens och som en spik i glädje kistan konstaterade världsordningen att jag minsann inte ska bli mor en gång till även denna månad. Så lite grus i kistan kan man dela på. Man ska inte bli för glad förstår ni får då kommer nån och tar ned en på jorden igen.

Hejs!

 

Hanna · 5 years ago
Tycker verkligen om din blogg. Din stil, dina reflektioner om viktigheter och din ärlighet om livets med- och motgångar! Hejar på dig och hoppas allt löser sig till slut!

Maja · 5 years ago
Älskar att kika in här. Får alltid en stor dos inspiration!! Letar efter en snygg bokhylla och den man ser i inlägget ser helt perfekt ut!! Var är den köpt? Kram!!

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]