Springfeelings

5 years ago

Springfeelings
Springfeelings
Springfeelings

Dom visa siar om att snart ska värmen komma. Jag följer blint den informationen. Så härom dagen gick jag in och provade de här perfekta ”jobbsandaletterna” dom har lagom klack för att kännas lite uppklädda men är på alla sätt nätta och anpassade för möten. Sen tror jag att jag lär använda dem till både fest, helg och semester då det är vansinnig skönt att överge den där idén om att jag fortfarande går i högklackat.

Sandaletter ARKET

Anne · 5 years ago
Fina sandaletter! Varifrån kommer dem?

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]