Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Pampered | March 27, 2019 | The Way We Play

Pampered

4 years ago

Pampered
Pampered
Pampered
Pampered
Pampered
Pampered

För ett tag sedan blev jag inbjuden på en annorlunda pressträff av Pretto PR. Vi fick samlas på Scandic The Nest och prova på en helkväll med Meraki produkter. Jag är sällan på sådana här träffar men tänkte att upplägget kändes så ombonat och härligt, det var det också. Vi tog del av en fin presentation om tanken och inspirationen bakom det danska skönhetsvårdsmärket. Mottot är keep it simple. Serum skall kunna användas i hela ansiktet. Tvätten ska vara skonsam men även exfoliera. Vitaminmasken skall vara aktiv men utan att innehålla syror eller liknande. Tillsammans med en hel del trevliga andra fick vi även prova att genomföra en ansiktsbehandling på oss själva I grupp. Man kom varandra rätt nära där avsminkade, rödblossiga i morgonrock. Många, skratt, sucker och sprayljud.

Jag hoppas jag får chans att träffa en del av dem igen. Med mig hem fick jag ett helt sprängfullt paket. Nu blir det till att skämma bort mig I badkaret för en tid framöver. Doften är magisk och det känns som skonsamma produkter som kan vara bra att variera sin lite mer heardcore arsenal med.

 

Julia Hichens

Julia Hichens

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com